peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152212 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

IdentiteettivarkausUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-05-2018
Kirjoituksia: 2
1/3

Identiteettivarkaus

Niin mulla on liittymä puhelimeen ja tablettiin.SILTI juoksee Laajakaista lasku 11.75e/KK.Minä en ole tätä tilannut,en halua tätä enkä tarvitse tätä.Identiteettivarkautta epäilen koska molempiin laitteisiin on ilmestynyt ikoni mitä KUKAAN ei tunnista.Ei edes internet,löysimme kyllä sellaisen että niitä voi tehdä itse.Ihminen pyysi minut Hangoutsiin vartavasten sekä puhelimella että tabletilla ja lähetti kuvia mulle.Nyt tuo Obb tiedosto näkyy edelleen laitteissani.Olisiko lähettänyt jonkin haittaohjelman samalla ja tuo Laajakaistalasku on TÄYSI mysteeri minulle.Myös sellaisia tiedostoja on kuin coreapps,coretouching Jne mitä ennen ei ole ollut.Kumpikin laite OLISI VARMASTI hyviä mutta eivät ole KOSKAAN toimineet niinkuin pitää mm.puhelimen Wi-Fi MAC osoite on puhelimessani sama kuin meidän modeemissa!Olen ymmärtänyt että tuo pitäisi olla yksilöllinen.Puhelin on korjauksessa ja tabletti menee seuraavaksi.Puhelin hankittu Helmikuussa ja tabletti Toukokuussa.Ystäväni sanoi tavoitelleensa minua puoli vuotta saamatta kiinni.Tänään odotin 3tuntia virallista puhelua jota ei sitten ikinä tullutkaan.

Mitäs mieltä?Mitä pitäisi/voi tehdä?

0 tykkäystä
2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
2/3

Vs: Identiteettivarkaus

Laajakaistalaskusta kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsotaan mistä se johtuu. Asiakaspalvelun saat helpoiten kiinni chatin kautta, jonne pääset kirjautumalla telia.fi:hin täällä. Chat-ikkuna ilmestyy kirjautumisen jälkeen sivun oikeaan alalaitaan.

Tehdasasetusten palautus voisi auttaa, jos puhelin tai tabletti ei toimi normaalisti. Oletko tätä jo kokeillut?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 798
3/3

Vs: Identiteettivarkaus

Hei @Verneri5!

 

Ottamatta kantaa noihin muihin probleemiin, niin tuon Laajakaista laskun taidan tietää mistä johtuu. Se tarkoittaa tuota sinun liittymää tablettiin, se kulkee laajakaista nimikkeellä.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump