Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.
Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.
HAKUUNYhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.
TUTUSTUOsallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.
LUE LISÄÄ12-03-2018 09:55 — muokattu 12-03-2018 09:57
Viikonloppuna tuli kokeiltua vähän erikoisempaa reseptiä, oluessa haudutettuja possunribsejä. Käytin alkoholitonta vehnäolutta, mustapippuria, merisuolaa ja laitoin pussiin 250c 10min ja sen jälkeen 100c 6h.
Tuli oikein hyvää lihaa Lisäkkeeksi valkoista riisiä tällä kertaa. Jäin miettimään, että ensi kerralla kokeilen inkivääriolutta.. Se vois kantaa kivan maun sinne?
12-03-2018 10:01
Eilen itse valmistin seuraavanlaisen menun:
Leivinuunissa pitkään haudutettua karitsan viulua. Maustettu tällä kertaa valkosipulilla, yrteillä ja tuoreella chilillä. Tuntien kypsennyksen jälkeen luukin lähti näppärästi irti ja liha oli mitä mureinta olematta kuitenkaan kuivaa. Lammasta moni vierastaa mutta hyvin tehtynä ei todellakaan maistu villasukalle.
Lisukkeena kukkakaalista ja perunasta valmistettua pyrettä, sekä vihersalaattia. Kastikkeena toimi haudutuksen liemi.
Tätä kokonaisuutta saa vielä tänään nauttia eväänäkin.
Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!
12-03-2018 10:04
@RaMaria kirjoitti:
Lammasta moni vierastaa mutta hyvin tehtynä ei todellakaan maistu villasukalle.
![]()
Toi on totta, itse olen yrittänyt useita kertoja karitsaa useassa muodossa ja saanut visuaalisesti näyttävii annoksia aikaiseksi mutta pöydässä ruokailu tyssää kun alkaa villasukka maistua...
Jokin siis mulla menee aina pieleen
12-03-2018 10:12
@tilasto kirjoitti:
@RaMaria kirjoitti:
Lammasta moni vierastaa mutta hyvin tehtynä ei todellakaan maistu villasukalle.
![]()
Toi on totta, itse olen yrittänyt useita kertoja karitsaa useassa muodossa ja saanut visuaalisesti näyttävii annoksia aikaiseksi mutta pöydässä ruokailu tyssää kun alkaa villasukka maistua...
Jokin siis mulla menee aina pieleen
Itse oon todennut että mikään ylimalkainen maustekikkailu ei ainakaan ole hyvästä.
Ja kypsennystavan valitseminen sitten sen mukaan mitä osaa lampaasta valmistaa.
Itse tykkään myös poistaa hyvin lihassa olevat rasvat. En tykkää muutoinkaan missään lihassa noista rasvoista ja varsinkin tuntuu että varttuneemman lampaan rasvalla saa sen villasukan aika nopsaan esiin. Isommat paistit, viulut ja muut tykkään kypsentää hitaasti ja pitkään jolloin saadaan tuo mureus lihan kuivumatta. Kareet taas sitten jätän mediumiksi.
Kypsyysasiat ovat toki makuasioita.
Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!
12-03-2018 10:19
@RaMaria kirjoitti:
Itse oon todennut että mikään ylimalkainen maustekikkailu ei ainakaan ole hyvästä.
Ja kypsennystavan valitseminen sitten sen mukaan mitä osaa lampaasta valmistaa.![]()
Itse tykkään myös poistaa hyvin lihassa olevat rasvat. En tykkää muutoinkaan missään lihassa noista rasvoista ja varsinkin tuntuu että varttuneemman lampaan rasvalla saa sen villasukan aika nopsaan esiin. Isommat paistit, viulut ja muut tykkään kypsentää hitaasti ja pitkään jolloin saadaan tuo mureus lihan kuivumatta. Kareet taas sitten jätän mediumiksi.
Kypsyysasiat ovat toki makuasioita.![]()
Juu ei ne mausteet jo valmiiksi huonoa lihaa tai huonoja kokin taitoja pelasta En itsekään niin rasvoista enää nykyään välitä, ja kypsänä jotenkin aina tottunut lihan syömääm. Mediumina en osaa syödä.. Mut makuasia tosiaan
12-03-2018 10:29
Eilen paistoin pannulla silakkapihvejä. Helppoa ja maukasta ruokaa.
12-03-2018 11:16
@Purnipsi kirjoitti:
Eilen paistoin pannulla silakkapihvejä. Helppoa ja maukasta ruokaa.
Kyllä sitä välillä kaipaa tollasta helppoakin evästä, aina ei jaksa kauheesti väsätä mitään Itsekin joskus ihan nakkeja ja ranskalaisia laitan uunissa
19-03-2018 10:52
Eilen tuli tehtyä tällaista, broilerin suikaleita, punasipulia ja tuoreita habaneroja viipaloin joukkoon pari kappaletta. Lisänä keitettyä riisiä ja alkoholitonta lasso olutta
21-03-2018 17:19
Tänään tuli sitten tehtyä pari pizzaa runsailla täytteillä Apetit pizzapohjille, riittää huomiseksikin syötävää
24-03-2018 16:58
Näin lauantain kunniaksi tein itse hampurilaisia. Pihvit tein naudanjauhelihasta, johon laitoin sipulia ja suolaa. Hampurilaissämpylät paahdoin leivänpaahtimessa. Väliin tuli tietenkin salaattia, tomaattia, suolakurkkua, cheddarjuustoa ja mausteiksi hampurilaiskastiketta, ketsuppia, sinappia, kurkkumajoneesia ja chilimajoneesia.
Juomana omenatäysmehua.
”Olen 38-vuotias tietotekniikan harrastaja Lapista. Alaa on toki myös opiskeltu. Vuosien saatossa on kertynyt tietoa ja kokemusta tietotekniikasta ja elektroniikasta yleensäkin. Ensimmäisen matkapuhelimen ja liittymän hommasin jo vuonna 1998 Teleltä ja sen jälkeen puhelimet ovat myös kiinnostaneet."
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit sivun yläreunasta.