Keskustelua ruoasta


Kunniamerkki +14

Tänne näin ongelmien ratkomisen ja tekniikan vastapainoksi tuo ihmisen tärkein asia, päivittäinen ruokailu. Millaista ruokaa porukka syö? Helppoa ja nopeaa vai vaativia annoksia? Kuviakin voisi laittaa, ja itse aloitankin :)


Broilerin suikaleita ja täysjyvä riisiä näin kiireisenä pyhäpäivänä 🙂 Makua antaa tuore habanero sekä Poppamiehen nagajolokia kastike, joka turhan mietoa omaan makuun mutta tällä kertaa ei muuta kaapissa ollut. Myös salaatti jäi tällä kertaa tekemättä.. Huomenna sitten ;)


Eikä ole tarkoitus haukkua kenenkään ruokailutapoja vaan ihan asia linjalla ja palstan sääntöjen mukaan mennään.


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Edit Tero: Muokkasin otsikkoa tilaston pyynnöstä.


53 kommenttia

Kunniamerkki +14

Helppoa ja yksinkertaista ruokaa näin välillä 🙂 Saarioisten raakoja makkaroita uunissa paistettuna pakastemuusin kanssa. Chorizomakkaraa sekä perusmakua tällä kertaa makean chilikastikkeen kanssa, aika hyviä ilman grilliäkin :)


 



 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

En ole koskaan tehnyt lohimedaljonkeja mutta tänään kokeilin. Olipa helppoa ja hyvää tuli 🙂 Pitää vain olla varovainen ettei paista liikaa, kalasta tulee herkästi kuivaa.


 



 


 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Minä taas tänään grillasin voi-tilli-perunoita ja appelsiini-inkivääri-kanaa ja salaattina coleslaw. Kanaa grillatessa pitää myös olla varovainen ettei kypsennä liikaa ;)



 


 


 

Vastaa