peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57151 Jäsentä
159985 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Keskustelua ruoasta



Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 361
41/54

Vs: Keskustelua ruoasta

Viikonloppuna tuli kokeiltua vähän erikoisempaa reseptiä, oluessa haudutettuja possunribsejä. Käytin alkoholitonta vehnäolutta, mustapippuria, merisuolaa ja laitoin pussiin 250c 10min ja sen jälkeen 100c 6h. 

Tuli oikein hyvää lihaa Hymiö Onnellinen Lisäkkeeksi valkoista riisiä tällä kertaa. Jäin miettimään, että ensi kerralla kokeilen inkivääriolutta.. Se vois kantaa kivan maun sinne?

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
42/54

Vs: Keskustelua ruoasta

Eilen itse valmistin seuraavanlaisen menun: 

 

Leivinuunissa pitkään haudutettua karitsan viulua. Maustettu tällä kertaa valkosipulilla, yrteillä ja tuoreella chilillä. Tuntien kypsennyksen jälkeen luukin lähti näppärästi irti ja liha oli mitä mureinta olematta kuitenkaan kuivaa. Lammasta moni vierastaa mutta hyvin tehtynä ei todellakaan maistu villasukalle. Hymiö Onnellinen 

Lisukkeena kukkakaalista ja perunasta valmistettua pyrettä, sekä vihersalaattia. Kastikkeena toimi haudutuksen liemi.

Tätä kokonaisuutta saa vielä tänään nauttia eväänäkin. Hymiö Onnellinen 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 361
43/54

Vs: Keskustelua ruoasta


@RaMaria kirjoitti:

 Lammasta moni vierastaa mutta hyvin tehtynä ei todellakaan maistu villasukalle. Hymiö Onnellinen 



Toi on totta, itse olen yrittänyt useita kertoja karitsaa useassa muodossa ja saanut visuaalisesti näyttävii annoksia aikaiseksi mutta pöydässä ruokailu tyssää kun alkaa villasukka maistua...

Jokin siis mulla menee aina pieleen Hymiö Erittäin onnellinen

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
0 tykkäystä
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
44/54

Vs: Keskustelua ruoasta


@tilasto kirjoitti:

@RaMaria kirjoitti:

 Lammasta moni vierastaa mutta hyvin tehtynä ei todellakaan maistu villasukalle. Hymiö Onnellinen 



Toi on totta, itse olen yrittänyt useita kertoja karitsaa useassa muodossa ja saanut visuaalisesti näyttävii annoksia aikaiseksi mutta pöydässä ruokailu tyssää kun alkaa villasukka maistua...

Jokin siis mulla menee aina pieleen Hymiö Erittäin onnellinen


Itse oon todennut että mikään ylimalkainen maustekikkailu ei ainakaan ole hyvästä.
Ja kypsennystavan valitseminen sitten sen mukaan mitä osaa lampaasta valmistaa. Hymiö Onnellinen 

Itse tykkään myös poistaa hyvin lihassa olevat rasvat. En tykkää muutoinkaan missään lihassa noista rasvoista ja varsinkin tuntuu että varttuneemman lampaan rasvalla saa sen villasukan aika nopsaan esiin. Isommat paistit, viulut ja muut tykkään kypsentää hitaasti ja pitkään jolloin saadaan tuo mureus lihan kuivumatta. Kareet taas sitten jätän mediumiksi. 
Kypsyysasiat ovat toki makuasioita. Hymiö Onnellinen 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 361
45/54

Vs: Keskustelua ruoasta


@RaMaria kirjoitti:

Itse oon todennut että mikään ylimalkainen maustekikkailu ei ainakaan ole hyvästä.
Ja kypsennystavan valitseminen sitten sen mukaan mitä osaa lampaasta valmistaa. Hymiö Onnellinen 

Itse tykkään myös poistaa hyvin lihassa olevat rasvat. En tykkää muutoinkaan missään lihassa noista rasvoista ja varsinkin tuntuu että varttuneemman lampaan rasvalla saa sen villasukan aika nopsaan esiin. Isommat paistit, viulut ja muut tykkään kypsentää hitaasti ja pitkään jolloin saadaan tuo mureus lihan kuivumatta. Kareet taas sitten jätän mediumiksi. 
Kypsyysasiat ovat toki makuasioita. Hymiö Onnellinen 

Juu ei ne mausteet jo valmiiksi huonoa lihaa tai huonoja kokin taitoja pelasta Hymiö Onnellinen En itsekään niin rasvoista enää nykyään välitä, ja kypsänä jotenkin aina tottunut lihan syömääm. Mediumina en osaa syödä.. Mut makuasia tosiaan Hymiö Onnellinen

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 2 072
46/54

Vs: Keskustelua ruoasta

Eilen paistoin pannulla silakkapihvejä. Helppoa ja maukasta ruokaa.

Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 361
47/54

Vs: Keskustelua ruoasta


@Purnipsi kirjoitti:

Eilen paistoin pannulla silakkapihvejä. Helppoa ja maukasta ruokaa.


Kyllä sitä välillä kaipaa tollasta helppoakin evästä, aina ei jaksa kauheesti väsätä mitään Hymiö Onnellinen Itsekin joskus ihan nakkeja ja ranskalaisia laitan uunissa Hymiö Erittäin onnellinen

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
0 tykkäystä
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 361
48/54

Vs: Keskustelua ruoasta

Eilen tuli tehtyä tällaista, broilerin suikaleita, punasipulia ja tuoreita habaneroja viipaloin joukkoon pari kappaletta. Lisänä keitettyä riisiä ja alkoholitonta lasso olutta Hymiö Onnellinen

 

20180318_130136.jpg

 

 

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 014
49/54

Vs: Keskustelua ruoasta

Tänään tuli sitten tehtyä pari pizzaa runsailla täytteillä Apetit pizzapohjille, riittää huomiseksikin syötävää Hymiö Silmänisku

 

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 014
50/54

Vs: Keskustelua ruoasta

Näin lauantain kunniaksi tein itse hampurilaisia. Pihvit tein naudanjauhelihasta, johon laitoin sipulia ja suolaa. Hampurilaissämpylät paahdoin leivänpaahtimessa. Väliin tuli tietenkin salaattia, tomaattia, suolakurkkua, cheddarjuustoa ja mausteiksi hampurilaiskastiketta, ketsuppia, sinappia, kurkkumajoneesia ja chilimajoneesia.

 

IMG_1169.JPGJuomana omenatäysmehua.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump