peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152211 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Nokian puhelimet 1982-2006Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
1/1

Nokian puhelimet 1982-2006

Uutisia selaillessa tuli vastaan hauska ja nostalginen juttu, jossa yhteen kuvaan on kerätty kaikki Nokian valmistamat puhelimet vuosilta 1982-2006:


Melkoinen määrä luureja ja lukemattomia klassikoita samassa kuvassa. 3310 tuotiin viime vuonna uudestaan markkinoille "nykyaikaistettuna" versiona ja nyt siitä on julkaistu myös 4G-malli: https://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/nokia-3310-4g-julki-kiinassa-uutuus-eroaa-aiemmista-muut...

Mitäs mieltä porukka on Nokian toisesta tulemisesta? Saako 3310 4G ostohalut heräämään? Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg