peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58086 Jäsentä
161742 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Perusta oma blogiKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 76
1/4

Perusta oma blogi

Hei.

Minulle kuuluu uutta enkä malta olla kertomatta sitä.

 

Olen kesän aikana viime toukokuusta alkaen lähettänyt lukijoiden kirjeitä oman paikkakuntani sanomalehteen. Sain niistä ystäviltäni kehuja ja niitä ehdittiin julkaista 6 kpl. Sitten tapahtui muutos: Kirjoitukseni hylättiin ja ilmoitettiin että ne eivät jatkossa enää sovi lehden ko palstan tarkoitukseen.

 

Kyseessä on pääasiassa historiasta kertovat kirjoitukset, joita oli 4 ja muuta kulttuuria käsitteli 2 kirjoitusta. Olin saanut niin positiivista palautetta, että pohdin asiaa hoitavan toimittajan kanssa yhdessä, miten jatkaisin. Silloin huomasimme lehden netissä julkaistavat eri henkilöiden blogit. Avasin sellaisen itselleni ja nyt tuntuu mukavalta. Kirjoitin vimmatusti kuin irtipäästynä 4 uutta kirjoitusta 2 viikossa. Kaikki ovat Suomen historiaa omalla tyylilläni kerrottuna.

 

En paljasta nimeäni, mutta jos olet ko lehden lukija, ehkä tunnistat minut. 

3 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 181
2/4

Vs: Perusta oma blogi

Kiva kuulla, että olet perustanut blogin! Jos haluat niin voit laittaa linkin blogiisi niin täältäkin kiinnostuneet löytävät lukemaan Hymiö Onnellinen

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 76
3/4

Vs: Perusta oma blogi

En halua tehdä asiaa noin helpoksi. Mielestäni kiinnostuneet saavat nähdä vähän vaivaa. Helpotan etsimistä kuitenkin kertomalla lehden nimen ja etusivun. Se on oululainen

 

www.kaleva.fi

 

Siellä on myös oululaisten poliitikkojen kirjoituksia aihepiirissä "Pohjoisen puolesta". Itse olen aihepiirissä "pallolla", joka viittaa Oulun kävelykadulla sijaitsevaan suureen kiviseen palloon.

 

 

 

 

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 76
4/4

Vs: Perusta oma blogi

Korjaan hieman. Poliitikkojen aihepiiri olikin "Pohjoisen ääni". Eikö se olekin äänestäjiin vetoava nimi? Monet vanhemmat jo syrjään veräytyneet henkilöt antavat poliittisia neuvoja nuoremmille, esim. Erkki Pulliainen.

 

Aihepiirin "pallolla" voidaan tulkita myös, kuten minä teen: maapallolla. Olen hyvässä joukossa, sillä siellä on ennakoluulotonta sanailua hyvin monista aiheista.

 

Kolmas aihepiiri on "Kampus-Kaleva", joka keskittyy yliopistoon ja ammattikorkeakouluun Oulussa. Jos tiede ja koulutusasiat kiinnostavat, se on oikea kohde. Siellä kerrotaan mm. opiskelijoiden ryhmäprojekteista kotimaassa ja jopa Venäjällä.

0 tykkäystä