Puhelimen tilausvahvistus puuttuu

  • 4 September 2018
  • 3 kommenttia
  • 25 katselukertaa

Hei, tilasin samsung galaxy s8 puhelimen enkä ole saanut sähköpostissa tilausvahvistusta. Soitin telialle ja sanoivat että jaa. Osaako joku auttaa?


 


Edit: JoonasLam Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @SaanaValkama1 ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Onko tilauksesta kuinka paljon aikaa? Joskus tilausten käsittelyssä menee hieman aikaa.


Yleensä tilausvahvistus tulee aika pian. Olihan sähköpostiosoite oikein tilauksessa?


 


Jos tilausvahvistusta ei ala kuulua, niin kannattaa olla uudelleen yhteydessä asiakaspalveluun vaikka chatin kautta : https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

Neljä päivää sitten soitin ensimmäisen kerran asiakaspalveluun ja he käskivät odottaa jos tilausvahvistus tulisi. No ei tullutkaan ja soitin heille uudestaan, sanoivat että soitamme sinulle takaisin pian, no ei soittanutkaan. Kolmantena päivänä soitin taas asiakaspalveluun ja käskivät mennä paikan päälle. Kävin sitten paikan päällä ja hän sanoi, että ei osaa auttaa ja käskivät soittaa uudestaan asiakaspalveluun. Eilen soitin sitten asiakaspalveluun ja hän sanoi, että hän aikoo soittaa jollekkin ja että hän soittaa minulle ensiviikolla. Toivottavasti asiaan nyt tulee jotain apuja ensiviikolla kun hän soittaa.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Verkkokaupasta tilattujen laitteiden tilausvahvistukset tulee aina sähköpostilla ja toivottavasti osoite on kirjoitettu tilausvaiheessa oikein. Kannattaa etsiä omasta sähköpostilaatikosta lähettäjänä Telia Verkkokauppa ja otsikko pitäisi olla Tilauksesi Telian verkkokaupasta.


 


Joskus voi käydä niin, että sähköposti lajittelee tällaisen viestin roskapostikansioon, joten sieltä voisi myös tarkistaa varmuuden vuoksi.


 


Oliko tässä jokin tietty syy, että se vahvistus on kriittistä löytää? Laitteen tiedot, hinnat ja muut infot löytyy myös kirjautumalla telia.fi sivuille nettipankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. Liittymäni ja palveluni sivulla on kohta Rahoitus, josta pääsee tutkimaan verkkokaupan tilauksia.

Vastaa