peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52569 Jäsentä
151314 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mikä on Telia Yhteisö?Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 980
1/1

Mikä on Telia Yhteisö?

group_selfie.jpg

 

Digitaalisen elämän yhteisö, jossa keskustelemme kaikista digitaaliseen elämään liittyvistä asioista ja ilmiöistä. Täällä voit kysyä apua ja keskustella yhdessä muiden alasta kiinnostuneiden sekä toisinaan myös työntekijöidemme kanssa. Voit kertoa kokemuksiasi, jakaa ideoitasi ja kirjoittaa arvosteluita vaikka Telia TV:n suosikkielokuvistasi. Olet tervetullut mukaan vaikka et olisikaan asiakkaamme, Yhteisö on avoinna kaikille.

 

Voit selata ja lukea Yhteisössä käytyjä keskusteluita ja sisältöjä

 

ja se ei edellytä sinulta mitään. Yhteisössä kaikki keskustelut ovat julkisia joten voit selata ja lukea niitä sekä löytää niistä itsellesi vinkkejä ja apua ilman, että olet Yhteisön jäsen. Rekisteröityminen jäseneksi kuitenkin kannattaa, näin pääset osallistumaan keskusteluun ja jakamaan kokemuksiasi muiden jäsenten kanssa sekä Telian työntekijöiden kanssa. Yhteisö on avoinna kaikille digitaalisuudesta kiinnostuneille joten jos tiedät kysymykseen vastauksen niin miksi et auttaisi ja jakaisi osaamistasi muiden aiheesta kiinnostuneiden hyödyksi? Usein käy myös niin, että samalla kun auttaa muita niin samalla oppii myös itse lisää. Yhteisössä voit auttaa muita osaamisesi puitteissa, Yhteisössä arvostetaan vertaistukea!

 

Jäsenenä sinulla on helpompi seurata keskusteluita koska aina tullessasi Yhteisöön näet helposti mihin sinua kiinnostaviin keskusteluihin on tullut uusia vastauksia. Halutessasi saat sinua kiinnostavista aiheista aina sähköposti-ilmoituksen kun niihin on tullut uusia vastauksia.

 

Voit myös lähettää toiselle jäsenelle yksityisviestejä ja kysyä halutessasi häneltä vielä lisää. Ja voit tykätä muiden jäsenten viesteistä aina, kun ne on hyviä tai niissä oli apu probleemaasi.

 

Yhteisön jäsenenä voit ansaita erilaisia ansiomerkkejä ja arvonimiä jotka määräytyvät sen mukaan kuinka paljon kirjoitat viestejä, ratkaiset ongelmia ja saat muilta jäseniltä tykkäyksiä omiin viesteihisi.

 

Otamme myös Yhteisömme aktiivisimpia jäseniä mukaan kehittämään Yhteisön toimintaa ja osallistumaan erilaisiin tuote- ja palvelukehityksiin, testipilotteihin ja lanseerauksiin. Joten rekisteröityminen Yhteisöömme sekä aktiivinen osallistuminen ja muiden auttaminen kannattaa, tule mukaan.

 

mom_taking_family_photo.jpg

 

VIP-jäsenet - aktiivisimmat ja avuliaimmat jäsenet

 

Olemalla aktiivinen ja auttamalla muita sinulla saattaa olla mahdollisuus päästä mukaan Yhteisön sekä Telian sisäpiiriin - VIP-jäseneksi. Jos tunnistat itsesi alla olevasta kuvauksesta niin tutustu VIP-ohjelmaan täällä --> linkki

 

Oletko sinä koko suvun ja kaveripiirin IT-asiantuntija tai Macgyver, joka auttaa hädässä uuden laitteen tai palvelun kanssa? Neuvot ehkä mokkulan asennuksen kanssa tai opastat esim. verkkopankin käytössä? Autat mielelläsi etkä pistä pahaksesi jakaa vinkkejä? Olet haluamamme henkilö VIP-jäseneksi!

Yhteisö-tiimi

 

Yhteisöstä vastaan minä TeroRe ja minulla on täällä apunani kuusi moderaattoria:

 

@IlariJR / @SaJoonas /  @Katjane @NikoNo /  Merja_J / @TuizeKoo 

 

He ovat sinua varten ja auttavat sinua yhdessä muiden Yhteisön jäsenten kanssa. He ovat varmistamassa, että yhteisömme on mukava paikka keskustella ja kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjämme. He myös vievät Yhteisössä keskusteltuja asioita laajemmin koko Telian tietoon ja voivat myös tuoda yhteisöön Telian virallisia kommentteja aina kun niitä joihinkin aiheisiin on saatavilla.

 

Man_dog_girl_cafe´_phone.jpg

 

Yhteisön jäseninä on myös henkilökuntaamme erilaisissa rooleissa

 

Asiantuntija-arvonimen omaavat kirjoittelijat ovat oman osaamisalueensa experttejä. Tiedon hänen osaamisalueestaan ja lisätietoa hänestä muutenkin löydät aina hänen profiilinsa kautta.

Telialainen-arvonimellä varustettu Yhteisön jäsen kirjoittaa täällä yksityishenkilönä. Jokaisen työntekijän profiilin kautta löydät tietoa mm. hänen toimenkuvastaan yrityksessämme.

Ex-Telialainen -arvonimellä näkyy sellaiset viestit, jotka on kirjoittanut Telian työntekijä mutta joka sittemmin ei enää työskentele meillä. Työntekijöiden tunnukset lukitaan työsuhteen päättyessä.

 

Kaikki työntekijät tunnistat myös mustasta Telian logosta heidän nimimerkkinsä vierestä. He kaikki ovat mukana vapaaehtoisena, omien töidensä ohella. Ovat mukana pyrkien auttamaan, opastamaan ja ratkomaan ongelmien perimmäisiä syitä yhdessä teidän kanssa.

 

Yhteisön pelisääntöjä voidaan päivittää tarvittaessa. Rekisteröitymällä Yhteisöön hyväksyt samalla myös yleiset käyttöehdot.

 

selfie_at_sunrise.jpg