Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64303
Kirjoituksia 174905

Tervetuloa YhteisöönHighlighted

Tervetuloa Yhteisöön

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Tervetuloa Yhteisöön

1/1

group_selfie.jpg

 

Telia Yhteisö on digitaalisen elämän yhteisö, jossa voit kysyä ja keskustella tuotteistamme ja palveluistamme sekä kaikista digitaaliseen elämään liittyvistä asioista ja ilmiöistä. Täältä löydät osaavia jäseniä joilta voit kysyä apua, jakaa mielipiteitäsi ja kokemuksiasi heidän kanssaan, voit kertoa ideoistasi ja kirjoittaa arvosteluita vaikka Telia TV:n suosikkielokuvistasi. Menossa on mukana ajoittain myös työntekijöitämme. Pyrimme kuitenkin olemaan vain kuulolla tuolla taustalla, olemme mukana tarvittaessa.

Olet tervetullut mukaan vaikka et olisikaan asiakkaamme, Yhteisö on avoinna kaikille. 

 

Voit selata ja lukea Yhteisössä käytyjä keskusteluita ja sisältöjä

 

ja se ei edellytä sinulta mitään. Yhteisössä kaikki keskustelut ovat julkisia joten voit selata ja lukea niitä sekä löytää niistä itsellesi vinkkejä ja apua ilman, että olet Yhteisön jäsen. Rekisteröityminen jäseneksi kuitenkin kannattaa, näin pääset osallistumaan keskusteluun ja jakamaan kokemuksiasi muiden jäsenten kanssa sekä Telian työntekijöiden kanssa. Yhteisö on avoinna kaikille digitaalisuudesta kiinnostuneille joten jos tiedät kysymykseen vastauksen niin miksi et auttaisi ja jakaisi osaamistasi muiden aiheesta kiinnostuneiden hyödyksi? Usein käy myös niin, että samalla kun auttaa muita niin samalla oppii myös itse lisää. Yhteisössä voit auttaa muita osaamisesi puitteissa, Yhteisössä arvostetaan vertaistukea!

 

Jäsenenä sinulla on helpompi seurata keskusteluita koska aina tullessasi Yhteisöön näet helposti mihin sinua kiinnostaviin keskusteluihin on tullut uusia vastauksia. Halutessasi saat sinua kiinnostavista aiheista aina sähköposti-ilmoituksen kun niihin on tullut uusia vastauksia.

 

Voit myös lähettää toiselle jäsenelle yksityisviestejä ja kysyä halutessasi häneltä vielä lisää. Ja voit tykätä muiden jäsenten viesteistä aina, kun ne on hyviä tai niissä oli apu probleemaasi.

 

Yhteisön jäsenenä voit ansaita erilaisia ansiomerkkejä ja arvonimiä jotka määräytyvät sen mukaan kuinka paljon kirjoitat viestejä, ratkaiset ongelmia ja saat muilta jäseniltä tykkäyksiä omiin viesteihisi.

 

Otamme myös Yhteisömme aktiivisimpia jäseniä mukaan kehittämään Yhteisön toimintaa ja osallistumaan erilaisiin tuote- ja palvelukehityksiin, testipilotteihin ja lanseerauksiin. Joten rekisteröityminen Yhteisöömme sekä aktiivinen osallistuminen ja muiden auttaminen kannattaa, tule mukaan.

 

mom_taking_family_photo.jpg

 

VIP-jäsenet - aktiivisimmat ja avuliaimmat jäsenet

 

Olemalla aktiivinen ja auttamalla muita sinulla saattaa olla mahdollisuus päästä mukaan Yhteisön sekä Telian sisäpiiriin - VIP-jäseneksi. Jos tunnistat itsesi alla olevasta kuvauksesta tutustu Yhteisön VIP-ohjelmaan:

 

Oletko sinä koko suvun ja kaveripiirin IT-asiantuntija tai Macgyver, joka auttaa hädässä uuden laitteen tai palvelun kanssa? Neuvot ehkä mokkulan asennuksen kanssa tai opastat esim. verkkopankin käytössä? Autat mielelläsi etkä pistä pahaksesi jakaa vinkkejä? Olet haluamamme henkilö VIP-jäseneksi!

Yhteisö-tiimi

 

Yhteisöstä vastaan minä @TeroRe ja Yhteisöä pyörittää kanssani yksi moderaattoreista @ReOlivia, johon törmäät Yhteisössä varmasti useammin kuin minuun 🙂

 

Yhteisön moderaattorit:

 

@AaTanja / @LauraBeeHoo / @Merja_J / @MiinaKi / @SannaMKoo / @Katjane / @NikoNo / @MinnaLN / @HannaMarikaL / @JoonasLam@SaJoonas@ReOlivia

 

Moderaattorit ovat sinua varten ja auttavat sinua tarvittaessa yhdessä muiden Yhteisön jäsenten kanssa. He ovat varmistamassa, että Yhteisömme on mukava paikka keskustella ja kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjämme. He myös vievät Yhteisössä keskusteltuja asioita laajemmin koko Telian tietoon ja voivat myös tuoda Yhteisöön Telian virallisia kommentteja aina, kun niitä on eri asioihin saatavilla.

 

Tekniset asiantuntijat:

@AnneAn / @PiaJo / @KaPetri / @HenriLie / @JuhoOlliLo / @MikaelMu 

 

Myös tekniset asiantuntijamme osallistuvat keskusteluihin tarvittaessa ja auttavat sinua esimerkiksi erilaisissa (teknisissä) vikatilanteissa. Kuten moderaattoritkin niin myös tekniset asiantuntijamme toimivat viestinviejänä yhteisöläisten ja Telian välillä sekä he voivat antaa Yhteisössä Telian virallisia kommentteja eri asioista.

 

Man_dog_girl_cafe´_phone.jpg

 

Yhteisön jäseninä on myös muuta henkilökuntaamme

 

Telialainen-arvonimestä tunnistat kaikki Telian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

 

Ex-Telialainen tarkoittaa työntekijää, joka on vielä viestin kirjoitushetkellä ollut Telialla töissä mutta sittemmin hän ei enää työskentele meillä. Lukitsemme työntekijöiden tunnukset työsuhteen päättyessä, joten sinun on helppo varmistua siitä, että henkilö on viestiä kirjoittaessaan ollut telialainen.

 

Osa työntekijöistämme kirjoittelee täällä työnsä puitteissa ja osa vapaaehtoisena, omien töidensä ohella. Olemme kaikki kuitenkin mukana täällä pyrkien auttamaan, opastamaan ja ratkomaan ongelmien perimmäisiä syitä yhdessä teidän kanssa. Jokaisen työntekijän profiilin kautta löydät tietoa mm. hänen toimenkuvastaan yrityksessämme.

 

Yhteisön pelisääntöjä voidaan päivittää tarvittaessa. Rekisteröitymällä Yhteisöön hyväksyt samalla myös yleiset käyttöehdot.

 

Lue myös:

 

selfie_at_sunrise.jpg