Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
  • 6144 custom-general.kudos
  • 5809 custom-general.replies
  • 45 custom-general.solutions

Tervetuloa Yhteisöön

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

group_selfie.jpg

 

Telia Yhteisö on digitaalisen elämän yhteisö, jossa voit kysyä ja keskustella yhdessä nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa. Telian tuotteisiin liittyvien keskusteluiden ja artikkelien lisäksi voit lukea ja keskustella kaikista digitaaliseen elämään liittyvistä asioista ja ilmiöistä. Löydä tietoa ja ratkaisuita, inspiroidu ja viihdy. 

 

Telia Yhteisö on vertaistukiyhteisö, jonka pääosassa olette te, yhteisöläiset. Sivusto on julkinen ja kaikille avoin joka tarkoittaa, että täällä juttelemme asioista yleisellä tasolla. Annamme täällä yleisiä neuvoja ja suosituksia. Jos tarvitset henkilökohtaista apua suosittelen, että otat yhteyttä asiakaspalvelukanaviimme.

 

Menossa on mukana ajoittain myös työntekijöitämme. Pyrimme kuitenkin olemaan vain kuulolla tuolla taustalla, olemme mukana tarvittaessa.

 

Voit selata ja lukea Yhteisössä käytyjä keskusteluita ja sisältöjä

 

ja se ei edellytä sinulta mitään. Yhteisössä kaikki keskustelut ovat julkisia joten voit selata ja lukea niitä sekä löytää niistä itsellesi vinkkejä ja apua ilman, että olet Yhteisön jäsen. Rekisteröityminen jäseneksi kuitenkin kannattaa, näin pääset osallistumaan keskusteluun ja jakamaan kokemuksiasi muiden jäsenten kanssa sekä Telian työntekijöiden kanssa. Yhteisö on avoinna kaikille digitaalisuudesta kiinnostuneille joten jos tiedät kysymykseen vastauksen niin miksi et auttaisi ja jakaisi osaamistasi muiden aiheesta kiinnostuneiden hyödyksi? Usein käy myös niin, että samalla kun auttaa muita niin samalla oppii myös itse lisää. Yhteisössä voit auttaa muita osaamisesi puitteissa, Yhteisössä arvostetaan vertaistukea!

 

Jäsenenä sinulla on helpompi seurata keskusteluita koska aina tullessasi Yhteisöön näet helposti mihin sinua kiinnostaviin keskusteluihin on tullut uusia vastauksia. Halutessasi saat sinua kiinnostavista aiheista aina sähköposti-ilmoituksen kun niihin on tullut uusia vastauksia.

 

Voit myös lähettää toiselle jäsenelle yksityisviestejä ja kysyä halutessasi häneltä vielä lisää. Ja voit tykätä muiden jäsenten viesteistä aina, kun ne on hyviä tai niissä oli apu probleemaasi.

 

Yhteisön jäsenenä voit ansaita erilaisia ansiomerkkejä ja arvonimiä jotka määräytyvät sen mukaan kuinka paljon kirjoitat viestejä, ratkaiset ongelmia ja saat muilta jäseniltä tykkäyksiä omiin viesteihisi.

 

Otamme myös Yhteisömme aktiivisimpia jäseniä mukaan kehittämään Yhteisön toimintaa ja osallistumaan erilaisiin tuote- ja palvelukehityksiin, testipilotteihin ja lanseerauksiin. Joten rekisteröityminen Yhteisöömme sekä aktiivinen osallistuminen ja muiden auttaminen kannattaa, tule mukaan.

 

mom_taking_family_photo.jpg

 

Yhteisö-tiimi

 

Minä @TeroRe vastaan Yhteisömanagerina kaikesta, mitä tuleekaan Yhteisöön. Apunani on iso joukko moderaattoreita: 

 

Yhteisön moderaattorit:

 

@AaTanja / @HannaMarikaL / @LauraBeeHoo/ @Merja_J/ @MiinaKi/ @SannaMKoo/ @Katjane / @ReOlivia 

 

Moderaattorit ovat sinua varten ja auttavat sinua tarvittaessa yhdessä muiden Yhteisön jäsenten kanssa. He ovat varmistamassa, että Yhteisömme on mukava paikka keskustella ja kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjämme. He myös vievät Yhteisössä keskusteltuja asioita laajemmin koko Telian tietoon ja voivat myös tuoda Yhteisöön Telian virallisia kommentteja aina, kun niitä on eri asioihin saatavilla.

 

Tekniset asiantuntijat:

@AnneAn / @PiaJo / @KaPetri / @HenriLie / @JuhoOlliLo

 

Myös tekniset asiantuntijamme osallistuvat keskusteluihin tarvittaessa ja auttavat sinua esimerkiksi erilaisissa (teknisissä) vikatilanteissa. Kuten moderaattoritkin niin myös tekniset asiantuntijamme toimivat viestinviejänä yhteisöläisten ja Telian välillä sekä he voivat antaa Yhteisössä Telian virallisia kommentteja eri asioista.

 

Man_dog_girl_cafe´_phone.jpg

 

Yhteisön jäseninä on myös muuta henkilökuntaamme

 

Telialainen-arvonimestä tunnistat kaikki Telian henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.

 

Ex-Telialainen tarkoittaa työntekijää, joka on vielä viestin kirjoitushetkellä ollut Telialla töissä mutta sittemmin hän ei enää työskentele meillä. Lukitsemme työntekijöiden tunnukset työsuhteen päättyessä, joten sinun on helppo varmistua siitä, että henkilö on viestiä kirjoittaessaan ollut telialainen.

 

Osa työntekijöistämme kirjoittelee täällä työnsä puitteissa ja osa vapaaehtoisena, omien töidensä ohella. Olemme kaikki kuitenkin mukana täällä pyrkien auttamaan, opastamaan ja ratkomaan ongelmien perimmäisiä syitä yhdessä teidän kanssa. Jokaisen työntekijän profiilin kautta löydät tietoa mm. hänen toimenkuvastaan yrityksessämme.

 

Yhteisön pelisääntöjä voidaan päivittää tarvittaessa. Rekisteröitymällä Yhteisöön hyväksyt samalla myös yleiset käyttöehdot.

 

Lue myös:

 

selfie_at_sunrise.jpg

0 vastausta
Tämän osion uusimmat keskustelut