peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Huhtikuun uutiskirjeYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 999
1/1

Huhtikuun uutiskirje

Moikka,

 

koostin sinulle maaliskuun kohokohdat sekä pari nostoa tulevasta napakkaan pakettiin. Pysyt helposti kartalla siitä, mitä tapahtuu. Jos haluat keskustella kirjeestä tai kertoa, mistä haluaisit lukea jatkossa, lisää kommenttisi kirjeen jatkoksi.

 

Nähdään Yhteisössä,

 

Tero Revonmäki / yhteisömanageri

 

maaliskuussa tapahtui.jpg

 

Maaliskuussa

 maaliskuussa julkaistiin blogeja.jpg

 

Julkaisimme MUUN MUASSA SEURAAVAT BLOGIT

 

maaliskuun kuumimmat keskustelut iso.jpg

 

 

maaliskuun luetuimmat blogit top 5 iso.jpg

 

 

huhtikuun jäsen.jpg@jansaa80: "Olen 38-vuotias tietotekniikan harrastaja Lapista. Alaa on toki myös opiskeltu. Vuosien saatossa on kertynyt tietoa ja kokemusta tietotekniikasta ja elektroniikasta yleensäkin. Ensimmäisen matkapuhelimen ja liittymän hommasin jo vuonna 1998 Teleltä ja sen jälkeen puhelimet ovat myös kiinnostaneet."

 

TULOSSA MUUN MUASSA

  • eSportsiin ja pelaamiseen liittyvä kysely.
  • Älykotiin liittyvän testipilotin starttaus on viivästynyt, pyrimme käynnistämään haun pikimmiten joten seuraathan Yhteisöä tiiviisti. Sitä ennen, löydät lisätietoa osoitteesta telia.fi/zone.
  • Lisää mielenkiintoisia blogeja. Jos haluat ehdottaa meille aiheita niin kirjoita toiveesi Kehitysideat ja toiveet -keskusteluun.
  • Keskusteluita, ongelmanratkaisua ja vinkkejä mm. tuotteisiimme liittyen.
  • Uudistuksia yhteisöalustaan joilla pyrimme siihen, että sinä löydät helpommin lisää mielenkiintoista luettavaa.