peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kesäkuun uutiskirjeYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 999
1/1

Kesäkuun uutiskirje

Kesäkuun newsletter.jpg

 

 

Moikka,

 

se on kesä nyt, toukokuussa oli eniten hellepäiviä 34 vuoteen. Yhteisössä tapahtui paljon ja tahti vain kiihtyy nyt kesäkuussa. Käynnistimme muun muassa haun VoLTE/VoWifi -testitiimiin ja avasimme uunituoreen Liiga-osion. Nyt kesäkuussa pääset halutessasi osallistumaan monenlaiseen kivaan, löydät kirjeen lopusta katsauksen tulevaan.

 

Hyvää kesää, nähdään Yhteisössä

 

Tero Revonmäki  / yhteisömanageri

 

Toukokuun kohokohtia

 

god of war iso.jpg

 

 

mobiilimaksaminen iso.jpg

 

 

toukokuun kuumimmat keskustelut iso.jpg

 

 

toukokuun luetuimmat blogit iso.jpg

 

 

kesäkuun jäsen.jpg

@kjns:

 

"Olen Varsinais-Suomessa asuva pitkän linjan tietotekniikkaharrastaja ja matkapuhelinfanaatikko.

 

Liityin Soneran keskustelupalstalle jo 2012 ja olen viihtynyt hyvin, koska täällä pääsen keskustelemaan oman operaattorini tuotteista ja palveluista niin operaattorin henkilökunnan kuin muiden asiakkaiden kanssa."

 

Tulossa

 

  • Kauan odotetun VoLTE/VoWifi -pilotin haku käynnistyi ja pilotti starttaa 11.6. Lyhyesti sanottuna, testaamme palveluita joiden avulla voit soittaa 4G-puheluita sekä wifi-puheluita. Lue lisää ja hae testitiimiin.
  • Kaksi skabaa joista voit voittaa upouusia Sonyn kuulokkeita sekä Honor-puhelimen.
  • Luettavaa ikäihmisille. Uuden puhelimen käyttöönotto -artikkelin julkaisu siirtyi myöhempään ajankohtaan, on siis tulossa myöhemmin. Tämän jutun lisäksi tulemme julkaisemaan myös muuta sisältöä senioreille, osallistu kyselyyn niin voit vaikuttaa sisältöihin.
  • Lisää mielenkiintoisia blogeja.
  • Keskusteluita, ongelmanratkaisua ja vinkkejä mm. tuotteisiimme liittyen.
0 tykkäystä