peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Toukokuun uutiskirjeYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 999
1/1

Toukokuun uutiskirje

Hero iso.jpg

 

Moikka,

 

on aika niputtaa huhtikuu ja katsoa tulevaan. Tästä kirjeestä löydät tietoa muun muassa skabasta, josta voit voittaa itsellesi tuliterän OnePlus 6 -puhelimen sekä juuri käynnistyneestä Telia Zone -älykotipilotista. Edellisen uutiskirjeen yhteydessä saimme toivetta siitä, että Yhteisössä olisi hyvä olla sisältöä myös ikäihmisille. Vastaamme toiveeseen nyt toukokuun aikana.

 

Hyvää lähestyvää kesää, nähdään Yhteisössä

 

Tero Revonmäki / yhteisömanageri

 

Huhtikuussa 2 iso.jpg

 

Huhtikuussa

 

 

Huhtikuussa 1 iso.jpg

 

 

Toukokuun kuumimmat keskustelut iso.jpg

 

 

Toukokuun luetuimmat blogit iso.jpg 

 

toukokuun jäsen.jpg

@kiisseli67:
​​​​​​​
"Olen -67 syntynyt 4 lapsen äiti ja 2 lapsen mummu Oulusta. Olen ollut töissä mm. sairaanhoitoalalla ja tietotekniikka on kiinnostanut aina. Kantapään kautta olen oppinut asioita ja hieman oppiakin saanut kokeneemmilta alan harrastajilta ja ammattilaisilta.


Yritän kykyni mukaan auttaa muita monissa digitaalisissa pulmissa mahdollisimman selkeästi, jotta homma sujuisi ja pulmat ratkeaisi".

 

Menossa juuri nyt, tulossa myöhemmin

 

  • Osallistu skabaan 16.5. mennessä  ja voita itsellesi upouusi lippulaivapuhelin OnePlus 6
  • Luettavaa ikäihmisille - kuinka uuden puhelimen käyttöönotto sujui 
  • Lisää mielenkiintoisia blogeja
  • Keskusteluita, ongelmanratkaisua ja vinkkejä mm. tuotteisiimme liittyen