Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66682
Kirjoituksia 180017

Kehitysideat ja toiveetKehitysideat ja toiveet

NikoNo
Moderaattori
Viestejä 1 502 kpl

Kehitysideat ja toiveet

20/165

Tänne voi heitellä kaikkia kehitysideoita ja toiveita Yhteisöön ja yhteisöalustaan liittyen. Jos tulee mieleen ominaisuuksia, mitä haluaisitte, niin rohkeasti vaan ideoita kehiin!

Vastaa
164 vastausta

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 104 kpl

31/165
Mitä tarkoittaa "Korosta" yksittäisen viestin "valinnat"-valikossa?

Nyt tuli kysymys etten osaa vastata 🙂 Tutkin asiaa ja palaan. Se ei tee ainakaan mitään isoa kun päällisin puolin minäkää en huomaa mitään.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

32/165

@TeroRe kirjoitti:
Ketjun "yleinen" vastaa-napin siirto sivun alaosaan, viimeisen viestin jälkeen. Ei tarvitsisi scrollata takaisin sivun yläosaan jos haluaa vastata vain ketjuun, ei tiettyyn viestiin ketjussa.

Hyvä huomio. Toki, jos nyt klikkaa viimeisen viestin kohdalta että vastaa niin siihen ei tule lainausta ko viestistä. Joten siinä mielessä sama kummin tekee. Mutta pointti kuunneltu 🙂


On kyllä hämärä tämä foorumisofta tämänkin osalta (muutenkin tosi outo, "normaalista" foorumista aika paljon poikkeava). Sillä "Vastaa viestiin"-sivulla on alaosassa "Vastauksen saaja:" kohta joka on ketjun aloittaja jos käyttää sitä yläosan "ketjun"-vastaa-nappi, tai sitten sen viestin kirjoittaja johon vastaat. Mikä merkitys tuolla "Vastauksen saaja:":lla on? En kyllä ymmärrä.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

33/165

@TeroRe kirjoitti:
Viestin lähetyksen jälkeen mielestäni olisi järkevää automaattisesti näyttää ja kohdistaa juuri kirjoitettuun viestiin. Nyt menee ketjun alkuun.

Hmm, ei mene alkuun ainakaan silloin kun klikkaat kirjoituksesi jälkeen "Onnistui. Siirry kirjoitukseesi napsautamalla"?


 

?! Miten se on automaattinen jos pitää klikata jotain linkkiä? Eli siis, lähetän viestin -> foorumi ohjaisi suoraan kirjoitettuun viestiin.. ei ketjun alkuun kuten nyt, jossa tuo mainitsemasi linkki on. Poikkeuksena olisi, että "pikavastauksista" ei ohjattaisi juuri kirjoitettuun viestiin automaattisesti.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

34/165

Olisi kiva jos "pikavastauksessa" voisi myös valita "Lainaa viestiä johon vastaat".

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

35/165

Foorumin "Hae keskusteluista" "kirjoita aihe" kenttä on näköjään "textarea"-tyyppinen joka on säädetty vain yhden rivin kokoiseksi. Tässä kentässä enterin painaminen, kuten hakukentässä monella on tapana (vaikka tuloksia haettaisiin ilman sitä), siirtyy uudelle riville ja edellinen tekstirivi häipyy näkymättömiin ylemmäs. Pitäisi käyttää "input"-tyyppistä kenttää.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

36/165

"Keskustelualueen työkalut"-valikko, esim. täällä ei anna valita "ilmoita sähköpostilla" (kuten esim. ketjujen "Viestiketjun asetukset"-valikko antaa) vaikka "omat asetukset -> Sähköpostitilaukset ja kirjanmerkit -> ilmoitusasetukset -> Sähköposti-ilmoitukset -> Uusia aiheita ja artikkeleita julkaistaan tilaamillani Klaanin alueilla" (jeezuz näitä valikoita) kohdassa annetaan ymmärtää, että myös alueita voisi tilata emailiin.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

37/165

RSS-fiidin tilaaminen alueelta, esim. täältä listaa vain uudet tehdyt ketjut, ei kaikkia uusia viestejä alueen kaikissa ketjuissa kuten vanhan foorumin RSS teki. Ts. vain ensimmäinen viesti ketjussa näkyy RSS-fiidissä. Voi tulla yllätyksenä monelle.

Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

38/165

Kiviäkin kiinnostaa-sarjaan: profiilisivulla olevat "badget" ovat kyllä todella sekavia, en kyllä tajua mitä ne yrittävät kertoa. On plussa sitä ja tätä, ja esim. monta erilaista numeroitua "keskustelun aloittaja" badgeä. Todella sekava. Niille nyt joita tämmöinen kiinnostaa voisi olla tärkeää olla paljon selkeämpi.. tai sitten olen niin out näistä jutuista, että en vain ymmärrä.

Vastaa
0 tykkäystä

Windstapper
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 349 kpl

39/165
Olen tässä asiassa samaa mieltä, "badgetit" tuntuu hieman sekavalta, Klaani-palsta tarvitsee sivun missä "badgetit" selitetään kunnolla. Edit: "Badgetit" on jo selitetty Profiili-sivulla.
Vastaa
0 tykkäystä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

40/165

@TeroRe kirjoitti:
Mistä saa suoran linkin tiettyyn viestiin ketjussa? Ihan perustoiminto foorumeissa yleensä. Pakollinen jos meinaa linkata johonkin tiettyyn viestiin jossain muualla (foorumin sisällä tai jossain toisessa paikassa).

Toistaiseksi onnistuu ainakin kiertotien kautta - ei hyvä vaihtoehto myönnän ja tämä pitää korjata - siten, että valitse ko viestin kohdalla "Valinnat" ja sieltä "Lähetä ystävälle sähköpostilla". Lähetä linkki omaan mailiin.


Tähän vielä sellaista, että normaalisti foorumeilla on viesteissä esim. viestinumero (monesko viesti ketjussa) josta sen suoran linkin saa, tai sitten se suora linkki on viestissä olevassa otsikossa, tai kellonajassa.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.