Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64270
Kirjoituksia 174808

Kehitysideat ja toiveetHighlighted

Kehitysideat ja toiveet

Moderaattori
Viestejä 1 478 kpl

Kehitysideat ja toiveet

20/165

Tänne voi heitellä kaikkia kehitysideoita ja toiveita Yhteisöön ja yhteisöalustaan liittyen. Jos tulee mieleen ominaisuuksia, mitä haluaisitte, niin rohkeasti vaan ideoita kehiin!

164 vastausta
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

61/165

@Windstapper kirjoitti:

Eli kun lukee viestiketjuja Kehut näkyisi myös siellä.

 

Untitled1.png


 

Toi on todella hyvä pointti... Samaa meiltä ehdottomasti

 

Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

62/165

Kyllä, tuo olisi hyvä lisä. Ja siitäpä tuli mieleeni että siihen voisi ympätä myös ratkaisut, kuinka monta probleemaa on ratkonut Klaanissa.

 

Pitääpä tutkia taipuuko alusta tuohon, palataan tähänkin 🙂

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 349 kpl

63/165

Ja tuolta badgeteista voisi siirtää noi Blogikommentaattori badgetit alaspäin tuonne samoille tienoille missä on Kommentoija badgetit. Kävisi enemmän järkeen.

 

Etusivulla tuossa missä on Profiili niin siinä voisi myös näkyä jos on saapunut uusi yksityisviesti, ettei aina tarvitsisi erikseen navigoida Profiili sivulle katsomaan että onko saapunut yksityisviestejä, tähän malliin:

 

Untitled.png

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

64/165
Badget tulevat tosiaan Lithiumin puolelta, järjestys siis. Sen mukaan mitä niitä kertyy/kukin ansaitsee. Emme pääse niitä ruuvaamaan.

Notificaatiot kieltämättä meiltä puuttuvat mutta ne tullaan lisäämään ja ajattelimme sivun oikeassa reunassa olevaan osioon, Yksityisviestit-napin tuntumaan. Eli yksityisviesteistä tulisi oma notificaatio ja sitten esim. mentioneista omansa, Katsotaan samalla saataisiinko profiili- ja niitä elementtejä näkymään kaikkialla Klaanissa.
Highlighted

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

65/165

@TeroRe kirjoitti:
Badget tulevat tosiaan Lithiumin puolelta, järjestys siis. Sen mukaan mitä niitä kertyy/kukin ansaitsee. Emme pääse niitä ruuvaamaan.

Ei pidä kyllä paikkansa.. jos siis tarkoitat, että badget näkyvät siinä järjestyksessä kun niitä ansaitaan.

 

Katsoppa vaikka omaasi lätkät-sivua jossa kaikki lätkät näkyvät, oli niitä vielä ansaittu tai ei.

 

Esim. minulla on "kehuttu 2"-lätkän ja "vanhan palstan legenda"-lätkän välissä 2 lätkää joita en ole ansainnut vielä. Ja legenda-lätkä pitäisi olla ennen molempia kehuttua-lätkiä koska se on ansaittu aiemmin.

 

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

66/165
Juhish kirjoitti tuossa aikaisemmin että sinun ja muutaman muun kohdalla jotka siirryitte vanhalta palstalta tänne niin teillä osa badgeista oli jo ansaittu ilman että olitte vielä edes kirjautuneet. Ja nyt kun niitä alkaa teille tipahtelemaan lisää niin järjestys/logiikka ei välttämättä ole sama kuin muilla.

Mutta tutkimme tätä että olisiko näille kuitenkin jotain tehtävissä, olisihan se hyvä että ne joilla badget kiinnostaa ne myös olisi fiksummin näkyvissä 🙂
0 tykkäystä
Highlighted

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

67/165

Vanhalla palstalla EI ollut mitään "kehumis"-juttuja! Mistä sellaisia olisi tullut automaattisesti palstan vaihdon yhteydessä? Ja itse vielä voin todistaa, että en todellakaan saanut esim. kehuttu-lätkiä automaattisesti. Vasta kun kirjoittelin tähän topikkiin ekat viestit niin sen jälkeen Windstapper kehui muutamia näitä kirjoituksia ja sain noita kehuttu-lätkiä. Eli ei ne näy ansaittu-sorttauksella siellä sivulla.

 

EDIT: sinänsä minulle ihan sama nuo lätkät, huomasin vain tällaisen epäkohdan viestissäsi ja ajattelin huomauttaa.

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

68/165
Sinun kohdalla "Vanhan palstan legenda" ei ole loogisesti oikeassa paikassa jos katsoo kaikkia muita badgeja, muuten ne näyttäisi sinulla olevan ok järjestyksessä. Ja se johtuu juuri siitä että tuo legenda-badge on lisätty käsin siinä vaiheessa kun tunnuksesi ja viestisi siirrettiin tänne. Samalla sinullekin tuli se listan ensimmäisenä näkyvä badge "Klaanilainen". Jostain syystä sinne väliin on tullut muita ja järjestys ei ole enää looginen, kun niiden olisi pitänyt tulla aina edellisen perään sen mukaan kun niitä ansaitsee.
0 tykkäystä
Highlighted

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

69/165

Edelleenkin, sain noita "kehuttu"-lätkiä vasta kun rupesin kirjoittelemaan tähän ketjuun, eli sinun tulkintasi mukaan KAIKKI 10 "keskustelun aloittaja"- ja "kommentoija"-lätkät pitäisi olla ennen niitä listattu koska ne tuli heti foorumin avauduttua.

 

Katsoppas liitekuvaa. Se on minun lätkäsivulta kun olen sisäänkirjautunut. Näyttäisi olevan kaikki ihan tietyssä järjestyksessä (paitsi ne 2 lätkää josta oli jo aiemmin puhetta). Ei näytä kyllä yhtään siltä, että ne olisi sortattuna ansaittujärjestyksessä.

 

EDIT: Muuten, huomasin vasta äsken, että ansaitussa lätkässä on pvmäärä jolloin se on saatu. Kehutut olen saanut kaikki 22. päivä. Kaikki muut 12. päivä foorumin avauduttua.

 

EDIT2: Jos katson sinun lätkäsivua, niin siellä on kaikki pvmäärittäin ihan sekaisin, mutta "kategorioittain" järjestyksessä (paitsi yksi niistä jotka eivät jostain syystä ole järjestyksessä, sinulla "kehuttu 3").

0 tykkäystä
Highlighted

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

70/165

@juhish kirjoitti:

RSS-fiidin tilaaminen alueelta, esim. täältä listaa vain uudet tehdyt ketjut, ei kaikkia uusia viestejä alueen kaikissa ketjuissa kuten vanhan foorumin RSS teki. Ts. vain ensimmäinen viesti ketjussa näkyy RSS-fiidissä. Voi tulla yllätyksenä monelle.


RSS feedit ja pikavastaus-ikkuna tulevat Lithiumilta suoraan, niille emme voi tehdä paljonkaan. Voimme kyllä viedä ideoita sinne eteenpäin, ja mahdolliset bugit kyllä korjataan aika nopeasti.

 

Aika bummer. 😞 Eli ei voi seurata viestialueita ollenkaan periaatteessa. En kyllä käsitä mitä järkeä on RSS-fiidissä joka näyttää uudet ketjut alueella (eli näyttää siis vain ensimmäisen viestin per ketju).

 

Ja sitten kun kerran ei voi tilata edes säköpostitilausta alueista.. ainakaan tällä hetkellä, niin kait vastasitte tuossa aikaisemmin.

 

Lisäksi huomasin, että sähkistilauksia ei voi yksitellen valita, että minkätyyppisenä (heti/pvtiivistelmä/vktiivistelmä) haluaisi ne. Onneksi on sentään ilmoitusasetuksissa "Uusia aiheita ja artikkeleita julkaistaan tilaamillani Klaanin alueilla" ja "Uusia vastauksia postitetaan tilaamaani sisältöön" vaihtoehdot. EDIT: Tosin nuo käytettävät käsitteet noissa on vähän hämäriä, että mitä mikäkin tarkoittaa oikeasti.

 

Mutta tosiaan jos saisi sen alueiden tilaamisen mahdolliseksi. Ja toivottavasti se toimii eri tavalla kuin RSS-fiidi, eli tulisi kaikki uudet viestit kaikkiin alueen ketjuihin.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.