Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63218
Kirjoituksia 172538

Klaanin arvonimetHighlighted
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 393
1/6

Klaanin arvonimet

Miten nämä klaanin arvonimet tulevat? Ensin ollaan uusi jäsen ja sitten vissiin maanviljelijä. Muotoutuuko arvonimi viestien lukumäärällä vai miten? Ihan vaan mielenkiinnosta tällä hetkellä Suutari kyselee Hymiö Silmänisku

5 vastausta
Highlighted
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 930
Kirjautuneena
2/6

Vs: Klaanin arvonimet

Hyvä kysymys Hymiö Onnellinen

Sen verran paljastan että alkuvaiheessa riittää jopa pelkät vierailut täällä, sitten se kun kirjoittelet tänne Klaaniin. Myöhemmin kuvaan astuu myös muut tekijät eli mm. kuinka paljon jäsen on ratkonut muiden probleemeita (= hyväksyttyjä ratkaisuita) sekä saanut kirjoituksilleen muilta Kehuja.

 

Tuolleen palastellen kertyypi uusia arvonimiä ja arvomerkkejä Hymiö Onnellinen

Highlighted
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 930
Kirjautuneena
3/6

Vs: Klaanin arvonimet

Käytän tätä ketjua kertoakseni pikku mokasta jonka tein:

Osalle jäsenistä on voinut tulla eilen ilmoitus uudesta arvonimestä --> Ex-soneralainen.

 

Tässä oli siis kyseessä mun moka, olin muokkaamassa soneralaisten arvonimiä eli kun työntekijä lopettaa talossa työt niin hänen arvonimi täällä Klaanissa lähtee pois (nyt se on joko "Soneralainen" tai "Asiantuntija") ja tilalle vaihtuu "Ex-soneralainen". Pienen kämmin takia osalle Klaanin jäsenille, jotka olivat eilen tuohon tiettyyn aikaan sisällä tai just kirjautumassa sisälle, tuli hetkeksi tuo kyseenalainen arvonimi.

 

Pahoittelut tästä, tilanne korjaantui kun jatkoin ruuvailujani vähän pidemmälle Hymiö Onnellinen

Highlighted
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 279
4/6

Vs: Klaanin arvonimet

No mää vähän ihmettelinki Hymiö Erittäin onnellinen

Tosin, mähän olen ex-soneralainen, vaikkakin jokusen vuoden takaa, niin ajattelin että se oli joku kunnianosoitus Hymiö Silmänisku

0 tykkäystä
Highlighted
Poistettu käyttäjä
 
Kirjoituksia: 0
5/6

Vs: Klaanin arvonimet

Perhanan Tero,  kun Tälleen säikyttelet. Hymiö Kieli

0 tykkäystä
Highlighted
Konkari
Rekisteröitynyt: ‎22-04-2009
Kirjoituksia: 571
6/6

Vs: Klaanin arvonimet

Minullakin Klaanille nettiin tullen ilmoituksissa on tuollainen ex-soneralaisen arvonimen anto. Soneralla en ole töissä ollut. Jotain laskujakin TeliaSoneralta vielä tulee, vaikka "Omilla sivuilla" ei enää aḱtiivisia Soneran liittymiä ja "Omien Sivujen" mainos "Tilaa maksuttomat tunnukset ja saat TV:n sisällöt mukaasi" ei toimi. Omille sivuille oli vaihdettu  toimiva osoite ennen inet.fi -osoitteiden päättymistä. TeleFinlandin puolella samalla "Sonera Tunnuksella" tiedoissa on toimiva sähköpostiosoite. "Sonera Tunnuksella" olen Klaaniin keskustelemaan kirjautunut.

 

Kun ei ole tullut Klaanin ilmoituksia sähköpostiin, niin olisin tarkistanut Klaaniin talletetun sähköpostiosoitteen, mutta enpä onnistunut sitä Klaanin asetuksista löytämään. Ei tiennyt Soneran chattikaan mistä löytyisi, mutta neuvoi minut itse kirjoittamaani postinkieltoselitykseen Klaanissa Hymiö Onnellinen Siis linkki Klaanin asetusten helppiin please.

0 tykkäystä