Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Poistettu käyttäjä
 

Telia tunnukset Yhteisössä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moi,voi muutta yhteisö käyttiksen samaksi kuin 

tänään tein itselleni uudet Teli-tunnukset, koska vanhoilla tunnuksillani pääsin vain laajakaistan sivuille. Nyt pääsen sekä mobiililiittymääni että laajakaistliitymääni samalla tunnuksella. Sain Telian asiakaspalvelusta sellaisen tiedon, että se riittää kaikkiin Telian palveluihin, siis myös Telia Yhteisön palveluihin. Yhteisöön en kuitenkaan päässyt muuten, kuin kirjautumalla sille luomallani käyttäjätunnuksella. Eihän se iso vaiva ole, mutta tuntuu jotenkin turhauttavalta hommalta. Yritin muuttaa yhteisön käyttäjätunnukseni samaksi, kuin Telian käyttäjätunnus, mutta se ei onnistunut. Syynä saattaa olla se, että en ole mikään tietotekniikkanörtti vaan lankapuhelinaikainen käpy.

Jos joku tietää, miten voi muuttaa Yhteisön käyttäjätunnuksen samaksi kuin Telia tunnus, niin ilmoitelkaa. Toimii kyllä näinkin. 

Hyvää joulua!

Heikkijuhani42

Edit RaMaria: Otsikko

1 vastaus
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
  • 5511 custom-general.kudos
  • 5121 custom-general.replies
  • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Juuri noin, Telia-tunnuksilla pääseepi myös tänne ja se onkin noin tosi kätevää. Kuulostaa siltä, että kokeilit kirjautumista tänne Telia-tunnuksillasi. Jotta kirjautuminen onnistuisi, sinun tulisi ensin rekisteröityä tänne käyttäjäksi Telia-tunnuksesi avulla. Tämä siksi, että näin toimimalla pääset valitsemaan tänne kaikissa viesteissäsi näkyvän nimimerkin itsellesi.

 

Se sinulla on jo, joten voimme kokeilla yhdistää Yhteisön nimimerkin sekä Telia-tunnuksesi. Voitko laittaa minulle yksityisviestiä (klikkaamalla minun nimimerkkiä ja valitsemalla Lähetä viesti. Lisää viestiisi mikä on sinin Telia-tunnuksen käyttäjätunnus, niin tsekkaamme tilanteen.

 

Kyllä tämä tästä 🙂

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää