Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62313
Kirjoituksia 170253

Telia tunnukset YhteisössäHighlighted
Poistettu käyttäjä
 
Kirjoituksia: 0
1/2

Telia tunnukset Yhteisössä

Moi,voi muutta yhteisö käyttiksen samaksi kuin 

tänään tein itselleni uudet Teli-tunnukset, koska vanhoilla tunnuksillani pääsin vain laajakaistan sivuille. Nyt pääsen sekä mobiililiittymääni että laajakaistliitymääni samalla tunnuksella. Sain Telian asiakaspalvelusta sellaisen tiedon, että se riittää kaikkiin Telian palveluihin, siis myös Telia Yhteisön palveluihin. Yhteisöön en kuitenkaan päässyt muuten, kuin kirjautumalla sille luomallani käyttäjätunnuksella. Eihän se iso vaiva ole, mutta tuntuu jotenkin turhauttavalta hommalta. Yritin muuttaa yhteisön käyttäjätunnukseni samaksi, kuin Telian käyttäjätunnus, mutta se ei onnistunut. Syynä saattaa olla se, että en ole mikään tietotekniikkanörtti vaan lankapuhelinaikainen käpy.

Jos joku tietää, miten voi muuttaa Yhteisön käyttäjätunnuksen samaksi kuin Telia tunnus, niin ilmoitelkaa. Toimii kyllä näinkin. 

Hyvää joulua!

Heikkijuhani42

Edit RaMaria: Otsikko

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 870
2/2

Vs: Telia tunnukset Yhteisössä

Juuri noin, Telia-tunnuksilla pääseepi myös tänne ja se onkin noin tosi kätevää. Kuulostaa siltä, että kokeilit kirjautumista tänne Telia-tunnuksillasi. Jotta kirjautuminen onnistuisi, sinun tulisi ensin rekisteröityä tänne käyttäjäksi Telia-tunnuksesi avulla. Tämä siksi, että näin toimimalla pääset valitsemaan tänne kaikissa viesteissäsi näkyvän nimimerkin itsellesi.

 

Se sinulla on jo, joten voimme kokeilla yhdistää Yhteisön nimimerkin sekä Telia-tunnuksesi. Voitko laittaa minulle yksityisviestiä (klikkaamalla minun nimimerkkiä ja valitsemalla Lähetä viesti. Lisää viestiisi mikä on sinin Telia-tunnuksen käyttäjätunnus, niin tsekkaamme tilanteen.

 

Kyllä tämä tästä Hymiö Onnellinen