peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Uudet tukiasemat tai verkon parannuksetHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-08-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

Uudet tukiasemat tai verkon parannukset

Onkohan mitään uutta tulossa tai vanhoille telian toiminoille lähiaikoina esim uusia mastoja tai paranuksia ei kiirelinen tuli vaan mieleen että onko tai ei. 

 

Edit SannaMKoo: Muutettu otsikkoa hieman kuvaavammaksi

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 770
2/2

Vs: Uudet tukiasemat tai verkon parannukset

Moi @Jarkko_afflekt!

 

Täältä näkee kartalta, että minne on tulossa uusia tukiasemia ja myös rakennetut kun ruksii ruudun sen kohdalta Hymiö Silmänisku :

https://www.telia.fi/asiakastuki/verkko/verkko/rakenteilla-olevat-verkot

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump