Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62216
Kirjoituksia 170001

Yhteisö uudistuu - mielipidettäsi tarvitaanHighlighted
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 856
Kirjautuneena
41/43

Vs: Tervetuloa rakentamaan pohjoismaisen parhainta online-yhteisöä

Yhteisön etusivu- ja navigointi on nyt uudistettu. Mitä olet mieltä uudistuksista? Hymiö Onnellinen Työ jatkuu, niin etusivun kuin muidenkin näkymien osalta. Olemme jo uudistaneet keskustelu- ja bloginäkymiä ja näiden uudistusta on tarkoitus jatkaa. Samoin kuin keskustelulistaus- ja muita näkymiä, yksityisviestejä, viestieditoria yms. yms.

 

Kerro mitä sinä haluaisit uudistaa seuraavana, mikä olisi sellainen muutos tai uudistus, että se parantaisi sinun kokemustasi täällä Yhteisössä?

 

Alla lyhyesti etusivu- ja navigointimuutoksesta lisää.

 

---

 

Ulkoasu muuttui oikeastaan kokonaan mutta toiminnallisuudet pysyvät pitkälti samana. Uudistuksen tarkoitus oli selkeyttää ulkoasua sekä rakennetta. Tausta-ajatus oli se, että katse liikkuu pääsääntöisesti ylös/alas-suunnassa, eikä kuten aikaisemmin että katse liikkuu myös vasen/oikea-suunassa.

 

Navigointi on nyt aiempaa helpompaa kun sivun yläreunasta löytyy kaikki osiot omissa valikoissaan. Esimerkkinä Kysy neuvoa -valikko näyttää tältä:

 

Navigaatio tietokoneversiossaNavigaatio tietokoneversiossa

Navigointi puhelinversiossaNavigointi puhelinversiossa

Uutta on myös Yhteisön ohjeet ja muutamat pikalinkit, jotka ovat nyt helposti löydettävissä etusivulta (sekä tietokone- että mobiililaitteiden käyttäjille)

 

Ohjeet ja pikalinkit tulevat jatkossa helppoon paikkaan suoraan etusivulleOhjeet ja pikalinkit tulevat jatkossa helppoon paikkaan suoraan etusivulle

Pikalinkeissä on myös toiminnallisuus, että kirjautuneille jäsenille siellä näytetään vielä kaksi pikalinkkiä lisää: Lukemattomat viestit sekä Tilatut keskustelut ja artikkelit. Näiden linkkien kautta voit helpommin seurata viestejä joita et ole vielä lukenut ja pääset myös nopeasti niihin juttuihin, joita haluat seurata.

 

Kirjautuneelle näytetään jatkossa pari lisälinkkiä Pikalinkit-osiossaKirjautuneelle näytetään jatkossa pari lisälinkkiä Pikalinkit-osiossa

Sivun alareunassa on tietokoneversiossa lista kaikista Yhteisön osiosta mitä Yhteisöstä vain löytyy, joten sieltä pääset myös haluamiisi paikkoihin suoraan. Sivun yläreunan navigaatioon eivät ihan kaikki osiot sopineet, tässä vaiheessa, poimimme sinne tärkeimmät osiot mutta tosiaan kaikki osiot löydät kuitenkin sitten sivun alareunan listauksesta.

 

Tietokoneversiossa sivun alareunasta löydät kaikki Yhteisön osiot listattunaTietokoneversiossa sivun alareunasta löydät kaikki Yhteisön osiot listattuna

Toimme näiden uudistusten yhteydessä Yhteisöön uuden osion: TV. Se pitää sisällään Telia TV-keskustelut, leffa- ja sarjavinkit, Telia TV ohjeet ja vinkit ja niin edelleen. Sieltä löydät nyt myös Liiga-keskustelut sekä artikkelit.

Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 856
Kirjautuneena
42/43

Vs: Tervetuloa rakentamaan pohjoismaiden parhainta online-yhteisöä

Olemme aloittaneet muun muassa keskustelunäkymän uudistuksen suunnittelun. Alla esimerkkikuva miltä tämä keskustelunäkymä voisi jatkossa näyttää tietokoneella.

 

keskustelunäkymä 09032020.jpg

 

Kysymyksemme sinulle:

 

1. Näkymässä olisi jatkossakin kaksi palstaa, eli vasemmalla keskustelu ja oikealla muuta, esimerkiksi samaan aiheeseen liittyvää luettavaa. Huomaatko nuo oikealla olevat laatikot vai menevätkö ne ohi silmien?

2. Mitkä seikat tai tiedot ovat keskustelunäkymässä mielestäsi tärkeimmät, mitä toisit tähän näkymään mitä meiltä tällä hetkellä puuttuu?

 

Samassa yhteydessä tuomme uudistetun viestieditorin, jossa on muutamia uusia toiminnallisuuksia. Uudistettu viestieditori on myös mahdollista upottaa viestiketjun sekaan, eli jos painat Vastaa niin tällä hetkellä viestieditori aukeaa erilliselle sivulle ja jatkossa editori aukeaisikin sen viestin alle, jonka kohdalla painoit että Vastaa. Tämä uudistus ei tuo uutta viestien lainaamiseen, kyseinen viesti/teksti pitää jatkossakin aina erikseen tuoda omaan viestiin mukaan Lainaa-napilla. Tämä uudistus kuitenkin parantaa käyttökokemusta kun viestieditori aukeaa samaan näkymään jossa jo olitkin.

 

Alla esimerkkikuva tietokonenäkymästä, uudistus tulisi kuitenkin myös mobiilikäyttöön.

 

viestieditori threadin sisällä.jpg

 

Kysymyksemme sinulle:

 

3. Mitä olet mieltä tästä uudistuksesta, kannattaako tuoda myös meille?

 

Jatkossa viestit on myös mahdollista ketjuttaa samoin kuin esimerkiksi Facebookissa. Eli, jos keskustelussa on vaikka viestit A B C D E ja joku vastaa viestiin C niin se vastaus näkyisi viestin C alla, ei ketjun lopussa kuten tällä hetkellä. Ja jos joku muukin vastaa viestiin C niin ne kaikki menisivät viestin C alle. Jatkossa olisi siis mahdollista keskustella siten, että uusin kommentti menee aina keskustelun viimeiseksi (esimerkiksi silloin, kun vastataan keskusteluun) tai sitten keskustellaan keskustelun sisällä (keskustelun ketjutus).

 

Kysymyksemme sinulle:

 

4. Mitä ajatuksia sinulla tulee tästä keskustelusta keskustelun sisällä?

Highlighted
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 856
Kirjautuneena
43/43

Vs: Tervetuloa rakentamaan pohjoismaiden parhainta online-yhteisöä

Olemme hiljattain tuoneet Yhteisön etusivulle äänestyksen, jolla selvitämme säännöllisesti mielipiteitänne eri asioihin. Äänestystä on tarkoitus käyttää mielipiteiden selvittämiseen vaihtuvista asioita, esimerkiksi puhelimien tärkeimmistä ominaisuuksista, joskus kysymme mielipidettä johonkin ajankohtaiseen aiheeseen liittyen, joskus äänestys voi olla jostain kevyemmästä aiheesta, joskus Yhteisöön liittyen ja niin edelleen. Äänestykseen voi osallistua kuka tahansa, olet jäsen tai ei, olet kirjautuneena tai et.

 

Miltäs tämä sinusta vaikuttaa ja mistä kaikesta sinun mielestäsi meillä kannattaisi jengiltä kysellä mielipiteitä? Hymiö Onnellinen

 

Screenshot 2020-04-21 at 14.12.32.png