Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64892
Kirjoituksia 176475

Yhteisöjäsenten merkkien keräily vapaaehtoiseksiHighlighted

Yhteisöjäsenten merkkien keräily vapaaehtoiseksi

Kommentaattori
Viestejä 53 kpl

Yhteisöjäsenten merkkien keräily vapaaehtoiseksi

1/4

Yhteisöjäsenten "Kunnia -ja mainemerkkien" keräily vapaaehtoiseksi(aikuisten palsta)...

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 069 kpl

2/4

Tervehdys, @Karkath! Valitettavasti tällä hetkellä ei ole asetusta, jolla sen voisi esimerkiksi piilottaa profiilisivulta. Laitetaanpa tiedoksi Yhteisömanagerille @TeroRe:lle mietintämyssyyn. Arvomerkkejä ei kerätä vaan ne ansaitaan mitä aktiivisempi Yhteisössä on. Häiritsevätkö nämä arvomerkit jollakin tavalla vai tuleeko niitä liian paljon kerralla? Minun mielestäni on hauskaa ansaita erilaisia arvomerkkejä Hymiö Erittäin onnellinen

 

Laitan vielä tähän Yhteisön tukisivustolta lainauksen aiheesta:

 

Arvonimet ja ikonit

 • Yhteisön jäsenillä on erilaisia arvonimiä, mitä ne tarkoittavat ja miten niitä saa?

  Telia Yhteisö on vertaistukiyhteisö jossa kuka tahansa voi auttaa toisia oman osaamisensa puitteissa. Yhteisön jäsenet ovat suurimmaksi osaksi ihan tavallisia asiakkaita kuten sinäkin ja mukana on myös koko ajan kasvava joukko myös Telian työntekijöitä.


  Yhteisössämme on sisäänrakennettuna pelillistäviä elementtejä; arvonimet sekä arvomerkit. Voit ansaita ja kerätä niitä sen mukaan kuinka paljon ja millä tavoin osallistut yhteisön toimintaan. Niitä ei siis voi erikseen pyytää tai aktivoida vaan niitä ansaitaan vierailemalla Yhteisössä, auttamalla muita heidän probleemeissaan, osallistumalla keskusteluihin ja aloittamalla uusia keskusteluita sekä keräämällä tykkäyksiä omiin viesteihin.


  Arvonimi näkyy jokaisella Yhteisön jäsenellä nimimerkin alapuolella, jokaisen kirjoituksen yhteydessä. Yhteisössä on kolmenlaisia arvonimiä:

  • Arvonimet, joita ansaitaan osallistumalla Yhteisön toimintaan. Keskustelemalla, ratkomalla ongelmia, ansaitsemalla tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja niin edelleen.
  • Arvonimet, joita voi voittaa erityisistä kilpailuista. Näitä on tällä hetkellä kaksi: "Spotify-Gugu" sekä "Data-Jehu".
  • Lueskellessasi Yhteisön kirjoituksia huomaat nopeasti, että monessa kirjoituksessa keskusteluun on osallistunut kirjoittelija jonka arvonimi on "VIP". Hekin ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin mutta he ovat Yhteisön aktiivijäseniä ja vakioporukkaa. Sinustakin voi ehkä tulla Yhteisön VIP-jäsen, lue täältä lisää.


  Telian työntekijät tunnistat näistä arvonimistä:

  • "Yhteisömanageri", "Moderaattori", "Asiantuntija", "Telialainen", "Ylläpitäjä" ja "Ex-Telialainen".

   

   

   

   

   

Vastaa
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 53 kpl

3/4

Jotkut pitää "merkkien keräilystä" jotkut ei,ehdotukseni tekisi siitä vapaaehtoisenLOL-hymiö

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 049 kpl

4/4

Kuten @Sekunti tuossa kirjoitti niin ne ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Sellaisen voisin kuitenkin vinkata, että saat niistä ilmoitukset pois päältä:

 

 1. Mene profiilisi asetuksiin
 2. Valitse kohtaan "Ansaitsemani merkit" -->  "Ei koskaan"

Toivottavasti tästä on edes vähän apua 🙂

Vinkkasin aikaisemmin tästä keskustelusta, käyhän heittämässä ideat sinne talteen 🙂

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.