Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66632
Kirjoituksia 179994

Ylläpito tiedottaaYlläpito tiedottaa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

Ylläpito tiedottaa

1/159

Tässä ketjussa kerromme mm. uusimmista muutoksista mitä tulee Yhteisöön ja sen toimintoihin, käytettävyyteen ja niin edelleen. Tässä ketjussa voit vapaasti kysyä ja kommentoida niinkuin aina 🙂 

Vastaa
0 tykkäystä
158 vastausta

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

2/159

En lähde tästä luettelemaan muutoksia mitä kaikkea ollaan tässä matkan varrella tähän mennessä tehty vaan keskityn nyt viime aikojen muutoksiin.

 

1) Muokkasin tämän ko osion nimeä, nyt tämä kattaa myös nämä ylläpidon tiedottamiset. Toki täällä voi edelleen keskustella Klaanin käyttövinkeistä tai vaikka siitä mitä Klaanissa mahdollisesti puuttuu ja niin edelleen.

 

2) Klaaniin on avattu kolme uutta osiota:

 

  • Ohjevideot (Tässä osiossa on ohjevideoita joista löydät avun useimpiin ainakin perustason ongelmiin ja tilanteisiin. Tsekkaa nämä ensin ja jos näistä ei ole apua niin jatka ongelmanratkaisua Klaanista löytyvistä keskusteluita tai aloita vaikka uusi keskustelu)

3) Moderaattoriryhmä on kasvanut uusilla jäsenillä ja tätä nykyä Klaanin moderaattoreina eli Neuvonantajina täällä häärii:

 

Ja yksi heistä on pääsääntöisesti paikalla ma-pe klo 0800-2000.

Vastaa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

3/159

Huomenna perjantaina eli 22.4 modet eli Neuvonantajat ovat kouluttautumassa koko päivän joten he ovat apunanne täällä seuraavan kerran taas tulevana maanantaina.

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

4/159

Ensimmäistä kertaa kokeilemme Klaanissa äänestys-toimintoa. Se löytyy ja näkyy melkein kaikkialla Klaanista sivun oikeasta reunasta, ainoa jossa äänestys ei näy on keskusteluketju-taso mutta tosiaan muualta se löytyy.

 

Tämä ensimmäinen äänestys liittyy Sonera Viihteeseen, käyhän antamassa äänesi ja vaikuta näin Sonera Viihteen kehitykseen 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

5/159

Muokkasin "Puhelin, tablet ja tietokoneet" -kategoriaa ja vaihdoin sen nimeksi ytimekkäämmän "Laitteet ja sovellukset".

 

Samalla muokkasin "iPhone&iPad, Android ja Windows Phone" -boardia, sen nimi on nyt "Puhelimet, tabletit ja muut laitteet". Ja sen uusi kuvausteksti on:

 

"Parhaat vinkit ja keskustelut eri laitteista. Mm. puhelin, tablet, VR-lasit, riistakamera ja niin edelleen. Ostaminen, käyttäminen, asetukset, ominaisuudet, lisätarvikkeet yms yms."

 

Jolloin se kattaa nyt koskemaan muitakin laitteita kuin vain puhelimet ja tabletit. Maailma teknistyy ja esim. VR-lasit yleistyvät koko ajan. Riistakameroista on aika-ajoin keskustelua niin niille on nyt oma kotinsa. Kaikenlaiset mobiililaitteiden lisätarvikkeet ja härpäkkeet sopivat myös tuohon samaiseen boardiin.

Vastaa

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

6/159

Meikäläinen jää tänään kesälomalle ja olen takaisin töissä taas 1.8.2016 🙂

Minua sijaistaa tänä aikana:

17.7. asti @RaMaria ja siitä eteenpäin @IlariJR aina sinne heinäkuun loppuun asti.

 

Hyvää juhannusta ja hyvää kesää kaikille 🙂

Vastaa

MiaSL
Ex-telialainen
Viestejä 734 kpl

7/159

Juhannuksen ansiosta asiakaspalvelumme aukioloajat ovat seuraavat:

 

23.6. olemme apunasi klo 18:00 asti
24.6. perjantaina suljettu
25.6. lauantaina suljettu
26.6. sunnuntaina suljettu
27.6. olemme apunasi jälleen klo 08.00 alkaen

 

Chat-palvelu ja Omat Sivut ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, kaikkina päivinä.

 

Hätätilanteissa, esim. jos puhelimesi varastetaan, voit soittaa teknisen asiakaspalvelumme numeroon 020690101 myös palvelun ollessa suljettuna. Pyhien aikaan voit jättää Koti-TV-vikailmoituksia klo 9–20 (24.6. klo 8–20). 

 

Rentouttavaa juhannusta kaikille!

Vastaa

Kimitzu1
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

8/159
On *******u ihme sivusto ku vikarilanteessa at löydä yhtään mitään mainostaa chattia mitä ei löydy *******y mitä *******aa
Vastaa
0 tykkäystä

PasiS
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

9/159

@Kimitzu1 kirjoitti:
On *******u ihme sivusto ku vikarilanteessa at löydä yhtään mitään mainostaa chattia mitä ei löydy *******y mitä *******aa

Chattiä ei löydy vai ? Onhan se tuolla Omien sivujen oikeassa alakulmassa tallella...

 

Näyttökuva (30).png

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

10/159

Klaanissa on havaittu tällä hetkellä kolme problemaa:

 

1) Etusivu ei lataudu täydellisesti, suurin osa etusivusta on plankkoa. Tai sivun elementtien järjestys tai ulkoasu voi näyttää oudolta, etusivulla tai muualla. Tämä korjaantuu ainakin osalla selaimista jos tyhjennät siitä cookiet ja välimuistin. Probleema on tutkinnassa alustan toimittajalla (Lithium).  Korjattu 9.9.

 

2) Jos olet liittynyt Klaaniin sähköpostiosoitteesi avulla (ei Sonera Tunnuksen) ja haluat vaihtaa salasanasi/olet unohtanut sen niin salasananvaihto menee näennäisesti läpi mutta kun kokeilet kirjautua niin uusi salasana ei kuitenkaan toimi. Tämäkin on tutkinnassa. Korjattu 20.10.

 

3) Klaanin jäseneksi voi liittyä kahdella tapaa:

  • Soneran asiakkaana helpointa on liittyä Klaaniin Sonera Tunnuksen avulla
  • Ei Soneran asiakkaana rekisteröinti onnistuu pelkän mailiosoitteen avulla

Ja olemme huomanneet että tuo ensimmäinen vaihtoehto eli rekisteröinti Sonera Tunnuksen avulla ei onnistu. Mailiosoitteen avulla rekisteröinti toimii normaalisti. Korjattu 1.9.

---

 

Pahoittelut ongelmista. Ne laitetaan kyllä kuntoon 🙂

 

EDIT: päivitetty tuore tilannetieto

EDIT2: samalla kun kohta 1 on korjattu niin on tehty muutos että kaikki Klaanin liikenne on nyt salattua (aikaisemmin vain profiiliin liittyvät sivut olivat salatut)

EDIT3: kohta 2 on nyt korjattu

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.