peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58034 Jäsentä
161654 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Maksuaikaa laskulleHighlighted
Telialainen
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎22-12-2014
Kirjoituksia: 10
1/1

Maksuaikaa laskulle

maksuaikaa.png

 

Tiesithän, että Soneran yritysasiakkaana voit halutessasi ja/tai tilanteen niin vaatiessa hakea maksuaikaa laskullesi.

 

Asiakaspalvelun kautta tehdystä maksusopimuksesta veloitetaan 9 euron (alv. 0%) palvelumaksu, mutta itsepalveluna maksusopimuksen tekeminen on maksutonta - ja helppoa.

 

Voit hakea maksuaikaa laskullesi:

 

  • Puhelimitse: soittamalla Yritysasiakaspalvelun numeroon 0200 18818. Valitse kielivalinnan jälkeen valikosta tuote, jota lasku koskee ja sitten laskutusasiat (1) ja maksuajan muutos (1). Nauhoite ohjaa sinua eteenpäin. Maksusopimuksen tekoa varten tarvitset laskun numeron.
  • Yritysportaalissa: kirjautumalla Yritysportaaliin ja menemällä Laskuarkistoon. Valitse ensin lasku, jolle haluat maksuaikaa ja tee sitten sopimus "Lisää maksuaikaa" -painikkeen kautta.
  • Tekstiviestillä: kirjoittamalla viestiin MAKSUPÄIVÄ laskunumero ja lähettämällä viestin numeroon 15400. Saat paluuviestinä sopimusehdotuksen ja jatko-ohjeet. Hyväksy sopimus lähettämällä viesti HYVÄKSY numeroon 15400 (hinta 0,14e (alv. 0%)). Saat paluuviestinä ilmoituksen sopimuksen hyväksymisestä sekä laskun maksamiseen tarvittavat tiedot.

Palvelun tarkemmat ehdot löytyvät Sonera.fi/yrityksille/maksuaikaa -sivulta.

 

Tekemällä maksusopimuksen kahden viikon sisällä laskun alkuperäisestä eräpäivästä vältät turhat muistutuskulut. Huomioithan, että laskun alkuperäinen eräpäivä ei muutu, joten korkolain mukaista viivästyskorkoa veloitetaan laskun eräpäivästä alkaen siihen saakka, kunnes lasku maksetaan. Viivästyskorko veloitetaan seuraavalla laskulla.

 

muikkari.pngMuistathan myös kytkeä itsellesi maksuttoman maksumuistutuspalvelun, jonka ansiosta laskujen kanssa eläminen on entistä huolettomampaa. Palvelu nimittäin muistuttaa sinua tekstiviestillä maksamattomasta laskusta ja voit sen avulla välttää liittymien sulkeutumisen ja muistutuskulun.

 

 

@TuizeKoo  on kirjoittanut aiheeseen liittyen Kasvualusta blogiin "Miten välttyä 40 euron maksumuistutuskuluilta?". Käy lukaisemassa.

 

//Anne

 

Bongasitko hyvän viestin --> klikkaa "Kehu"
Saitko avun probleemaasi --> klikkaa "Hyväksy ratkaisuksi"
Omilla Sivuilla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7