peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53031 Jäsentä
152382 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miten varautua tulevaisuuden tietoturvariskeihin - ajatuksia ja vinkkejä!Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 126
1/1

Miten varautua tulevaisuuden tietoturvariskeihin - ajatuksia ja vinkkejä!

Viime aikoina monesta hakkerista on tullut taitojensa ja toimintaetiikkansa ansiosta vaikuttaja. He saavat arvostusta muidenkin kuin alan harrastajien keskuudessa. Voidaankin sanoa, että hyvän tekemiseen valjastettu hakkeri on verkon immuunipuolustus. Voisimmeko hyödyntää hakkereiden osaamista varautumisessa?


Kirjoitin blogiin jutun otsikolla Hakkerin vinkit tietoturvasta, blogissa on tietoa tulevasta webinaaristamme. Webinaarissa Telia Cygaten toimitusjohtaja Markus Kalalahden kanssa tietoturvasta on keskustelemassa hakkeritapahtuma Disobeyn perustaja Benjamin Särkkä. Blogissa myös linkki ilmoittautumislomakkeelle!

Minkälaisia ajatuksia sinulle herää tulevaisuuden IoT-maailmasta ja tietoturvasta? Miten sinä olet ajatellut varautua tulevaisuuteen ja hoitaa tietoturva-asiat kuntoon?

EDIT: webinaari on myös jälkikäteen katsottavissa ja se löytyy nyt meidän webinaaritallenteiden joukosta. 


| Innostaja ja innostuja | Yritysasiakkaiden apu ja tuki | Sopivasti hörhö | Metsissä rämpijä | Asiakaskokemuksen puolesta puhuja | Moderaattori |

0 tykkäystä