Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62806
Kirjoituksia 171745

Sä oot aina töissä!Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎02-06-2015
Kirjoituksia: 11
1/1

Sä oot aina töissä!

Koulujen kesälomat ovat alkaneet ja kitinä kotona: ”Me ei koskaan käydä missään?”. ”Etkö sä voisi nyt olla edes päivän pois töistä, niin tehtäisiin jotain kivaa? Me ei koskaan tehdä mitään, kun olette aina töissä.” Onko tuttua laulua lastensuusta? Yrittäminen vaatii kuitenkin osansa ja aina ei ole auttavaa kättä toimistolla. Liikkuva netti on apu viettää kesälomaa perheen kanssa itsekin hieman rentoutuen.

 

Miten liikkuva netti sitten vapauttaa aikaa perheelle? Kyseessä on sanansa mukaisesti liikkuva netti eli se kulkee paikasta toiseen, jolloin et ole paikasta riippuvainen. Mökki, vene, huvipuisto tai auto niin netti toimii ja pystyt hoitamaan asiakkaiden sähköpostit, tekemään tarjoukset tai vaikka laittaa laskutuksen kuntoon. Jos automatkalla pelkääjänpaikalla hoitaa työasioita, niin perillä voi rentoutua. Mikä olisi ihanampaa kuin loikoilla laiturilla ja katsoa toisella silmällä lapsosten uintia ja vastailla tärkeisiin posteihin. Itsekin voi välillä käydä pulahtamassa ja saunomassa. Mikä parasta, asiakkaat eivät tiedä välipulahduksesta vaan ovat tyytyväisiä saamaansa kontaktointiin ja palveluun.

 

Miten muu perhe voi hyötyä liikkuvasta netistä. Tulitikun kokoinen reititin taskuun, jossa rajaton liittymä ja mahdollisuus useamman koneen yhtäaikaiseen käyttöön, lapset istumaan takapenkille, tabletit tassuihin ja automatka voi alkaa. Heillä on mahdollisuus surffailla netissä reitittimen kautta ja uskoisin, että viihtyvät. Onneksi nykyään tablettien näytöt ovat ihan huippuluokkaa ja auringon lämmittäessä eivät säteet estä näytön näkyvyyttä.

 

Usein irrottautuminen rutiineista on kiinni omasta itsestään. Hyppääminen erilaiseen päivään johtaa usein parempaan työmotivaatioon ja tässä tapauksessa perheen hyvinvointiin. Uskalla repäistä.

 

//Nanna

 

Sonera_FB_Kesä_1200x630.jpg