Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66699
Kirjoituksia 180080

Tilaamattomien markkinointiviestien unsubscribe-linkki ei toimiTilaamattomien markkinointiviestien unsubscribe-linkki ei toimi

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

Tilaamattomien markkinointiviestien unsubscribe-linkki ei toimi

1/7

Pistän tämän yrityspuolelle koska ko. markkinointiviesti tuli työsähköpostiini.

 

Vaikkei tilaamaton markkinointi ilman lupaa yrityksille olekaan laitonta, on sähköpostispämmin lähettäminen kuitenkin omasta mielestäni aivan sieltä itsestään. Etenkin, jos viestissä oleva "Mikäli et enää jatkossa halua saada sähköisesti tietoa Telia Companyn ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, tapahtumista, eduista ja tarjouksista, klikkaa tästä" -linkki vie sivustolle, joka poistopyynnön lähettäessä antaa Error 500 ilmoituksen.

 

Ihan aikuisten oikeasti ymmärrättekö kuinka paljon tuota spämmiä sähköpostiin tulee? Ilman markkinointilupaa lähetettävä spämmi ihmiselle, joka ei työn puolesta ole missään tekemisissä teidän kanssanne, ja joka ei firman liittymäasioihin ja valintoihin pysty mitenkään vaikuttamaan on vain pelkästään turhaa ja tyhmää.

 

Mä ymmärrän sen, että firman kaikkiin sähköpostiosoitteisiin spämmääminen on noiden epämääräisten kiinalaisfirmojen de facto markkinointistrategia, mutta en nyt ihan samanlaista touhua olis Telialta odottanut. Kinkkifirmojen kanssa käyn yleensä ensimmäisestä viestistä laittamassa niiden 164.com-tyyppiset domainit spämmifillteri mustalle listalle, mutta en nyt tohtinut teli.fi:lle tehdä samaa heti kättelyssä.

 

Ja kyllä, olen aivan 100-varma, etten ole koskaan antanut työsähköpostiani mihinkään Telian markkinointi- ja asiakasrekisteriin. Tiedä sitten mistä kautta noita osoitteita hankitte, mutta multa itseltäni se ei ole tullut.

 

Poislistautumislinkki oli muotoa http://pages.telia.fi/UnsubscribePage.html?mkt_unsubscribe=1&mkt_tok=.....

 

Jos joku katsois ja ilmottais milloin tuo sivusto toimii ja itsensä pystyy listalta poistamaan niin olis kiva. En tahdo enää enempää spämmiä sähköpostiini, sitä tulee muutenkin jo tarpeeksi.

 

Mahtaisko ongelma olla jossain linkityksissä kun alkuperäinen linkki menee pages.telia.fi ja vahvistusviesti yrittää tulla pages.sonera.fi osoitteesta.

 

error500.png

Vastaa
6 vastausta

Merja_J
Moderaattori
Viestejä 1 021 kpl

2/7

Kiitokset @kjns palautteesta. Niin sanottua roskapostia tulee tänä päivänä sähköpostiin niin paljon että lähinnä jokainen yritykseltä tullut sähköposti tuntuu turhalta. Toisaalta taas ymmärrän yrityksenkin pointin viestin lähettämiseen. Onneksi useimmissa on tuo unsubscribe -mahdollisuus. Kiina-meileissä toki tuntuu että se vain lisää roskapostin määrää.

 

Klikkasin tuota antamaasi linkkiä ja siitä avautui seuraavanlainen kuva:

Unsub.PNG

 

Olisikohan tämä nyt selaimesta kiinni tai onko linkki vain jo ehditty tässä välissä korjata? Testailehan ja ilmottele onnistuuko!

Vastaa
0 tykkäystä

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

3/7

Juu, tuonne saakka pääsin itsekin, virheilmoitus tulee vasta Poistu sähköpostilistalta napin painamisen jälkeen.

Vastaa
0 tykkäystä

Merja_J
Moderaattori
Viestejä 1 021 kpl

4/7

Aah, ok. Kiitos tästä tarkennuksesta. Laitan korjauspyyntöä eteenpäin!

Vastaa

Merja_J
Moderaattori
Viestejä 1 021 kpl

5/7

@kjns Testaatko toimiiko nyt? Sain hetki sitten kuittauksen että homma olis kuosissa. Kovasti kiittelivät sinua palautteesta ja ilmoituksesta. Pääsivät heti ongelman jäljille 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

6/7

No nyt pelaa, homma kunnossa!

 

You have successfully unsubscribed from further marketing emails from Telia.

Vastaa

Merja_J
Moderaattori
Viestejä 1 021 kpl

7/7

@kjns kirjoitti:

No nyt pelaa, homma kunnossa!

 

You have successfully unsubscribed from further marketing emails from Telia.


Loistavaa! Kiitti ilmoituksesta 🙂

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.