Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66728
Kirjoituksia 180130

Työpuhelin meni mykäksi, mistä apu virka-ajan jälkeen?Työpuhelin meni mykäksi, mistä apu virka-ajan jälkeen?

TuizeKoo
Moderaattori
Viestejä 151 kpl

Työpuhelin meni mykäksi, mistä apu virka-ajan jälkeen?

1/1

Yritysliittymiin apua virka-ajan jälkeenkin.jpg

 

Yritysasiakaspalvelu auttaa sinua arkisin 8–17:00 numeroissa 020 355 800 (PK-yritykset) ja 020 693 693 (suuryritykset) ja sosiaalisen median kanavissa olemme tällä hetkellä apunasi 8–16 välisen ajan. Vika- ja häiriöilmoituksia voit jättää puhelimitse vuorokauden ympäri.

 

Avuntarve ei katso kellonaikaa ja työpuhelin voi mennä mykäksi juuri kriittisellä hetkellä. Ilman apua et jää virka-ajan jälkeenkään.

Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme tarjoamaan apua silloin, kun sitä tarvitaan. Tarpeet muuttuvat ja me muutumme parhaamme mukaan vastaamaan niitä.

Yritysportaali palvelee 24/7

 

Moni asia hoituu aika- ja paikkariippumattomasti Yritysportaalissa.

 

Yritysportaalin avulla yrittäjä säästää myös aikaa ja rahaa. Jos Yritysportaali ei ole vielä aktiivikäytössä, lue mitä kaikkea voit tehdä yritysportaalin kautta reaaliajassa.

 

Yritysportaalissa voit hoitaa liittymäasioita kellon ajasta ja paikasta riippumattaYritysportaalissa voit hoitaa liittymäasioita kellon ajasta ja paikasta riippumatta

Työsuhdeliittymän käyttäjänä voit hoitaa asioita myös netissä

 

Jos olet yritysliittymän käyttäjä, sinun kannattaa luoda salasana telia.fi:lle, jotta pääset hallinnoimaan työsuhdeliittymääsi.

 

Kirjautumisen jälkeen voit hallita poissaolotiedotetta, tarkistaa saldotietojasi, määrittää vastaajaasi tai hakea PUK-koodin. Voit hallita liittymääsi työnantajasi sinulle määrittelemien oikeuksien puitteissa. Lue linkistä, miten voit hallinnoida työsuhdeliittymääsi netissä.

 

Kannattaa myös tarkistaa, onko yrityksessä sovittu joku toimintatapa liittymäasioiden suhteen, esimerkiksi sisäinen help desk, joka auttaa sinua liittymän ongelmatilanteissa.Näin saat salasanan telia.fi liittymän hallintaan:

 

Lähetä työsuhdeliittymästäsi viesti SALASANA *ja tähän haluamasi salasana* numeroon 15400. Laita haluamasi salasana * * merkkien väliin. Käytä salasanassa  8–14 merkkiä, joista ainakin yhden tulee olla numero tai erikoismerkki.

Salasana kannattaa hakea hyvissä ajoin, ennenkuin työliittymä menee mykäksi, jotta löydät PUK-koodin silloin kun tarvitset sitä. Lukkiutuneella liittymällä salasanan hakeminen ei onnistu ja joudut kääntymään työnantajasi tai yrityksenne Yritysportaalin pääkäyttäjän puoleen tai olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sen aukioloaikojen puitteissa.

 

Ajantasaiset asiakaspalvelun aukioloajat ja muut yhteystietomme, sekä apua löytyy myös telia.fi -sivustolta, jossa on mm. valmiiksi koostettu vastauspaketti usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Telian Yritysasiakaspalvelun chat palvelee nyt myös iltaisin
(kokeilu on päättynyt)

 

Touko- ja kesäkuussa 2019 testaamme chatin palveluajan pidentämistä klo 20.00 asti arki-iltaisin. Kokeiluajan jälkeen katsotaan, onko palveluajan pidentämiselle tarvetta. Löydät chatin joko yritysportaalista kirjautumisen jälkeen tai telia.fi/yrityksille etusivulta.

 

Edit: chat palvelee toistaiseksi jälleen klo  8 - 17:00 välisenä aikana

 

 

Kerro meille rohkeasti toiveesi! Miten sinä hoitaisit mieluiten liittymäasioita?

 

Lue lisää:  Kiitos palautteestasi – yritysasiakaspalvelu on kuulolla.

 

Edit: 2.8.2019: lisätty tieto chatin ilta-aika päivystyksen päättymisestä
Edit: 03.07.2020 päivitetty tietoja ajantasalle

Vastaa