Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64836
Kirjoituksia 176342

Yrityksen laskut viime vuodelta?Highlighted

Yrityksen laskut viime vuodelta?

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Yrityksen laskut viime vuodelta?

1/2

Hei! 

Miten minun tulee toimia tai keneen olla yhteydessä, kun tarvitsisin viime vuodelta kaikki toimiston matkapuhelin- ja verkkolaskut kirjanpitoa varten? Kiitos. 

 

 

Vastaa
1 vastaus
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

2/2

Tuolta luettua:

 

Laskukopiot itsepalveluna

 

Kaikki yrityksesi laskut ovat nähtävissä laskukopioina Yritysportaali-palvelun Laskuarkistossa, jossa voit katsella laskujasi 24 kuukauden ajalta, tarkistaa maksutilanteen ja tilata puheluerittelyn. Voit myös halutessasi tilata laskukopiot paperisina tai tulostaa ne omalla tulostimellasi.

Yritysportaalissa voit lisäksi hallinnoida liittymiä, palveluita ja laskutustietoja keskitetysti online-palveluna. Samalla säästät sekä aikaa että rahaa, sillä kaikki online-palveluina tehdyt kytkennät ja muutokset ovat maksuttomia.

Jos yritykselläsi ei ole vielä käytössä Yritysportaalia, voit hankkia tunnukset ja ottaa sen käyttöösi helposti itsepalvelulomakkeella.

Kirjaudu Yritysportaaliin
Tilaa Yritysportaali
Lue lisää Yritysportaalista

 

Edit: toki voit tilata laskukopiot asiakaspalvelustakin, mutta se maksaa 9 eur/lasku (alv. 0%) niin siitä tulee sievoinen summa vuoden laskuista.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.