Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63931
Kirjoituksia 174102

Yrityspiste Sonera KaupassaHighlighted

Yrityspiste Sonera Kaupassa

Moderaattori
Viestejä 151 kpl

Yrityspiste Sonera Kaupassa

1/1

EDIT: Olemme nyt Telia. Löydät täältä paikallisen myyjäsi: Telia Yrityspisteet

 

Sonera_kauppa.jpgKävimme kollegani Annen kanssa tutustumassa Lahdessa Mariankadulle avatun Sonera Kaupan yrityspisteeseen.

Yrityspiste on yritysasiakkaille varattu viihtyisä ja rauhallinen tila, jossa palvelua on saatavilla ajanvarauksella Ojalaisen Ronilta.


Roni käy asiakkaan kanssa läpi yrityksen tilanteen kokonaisvaltaisesti ja tekee tarjouksen palveluista sen pohjalta. Asiakkailta onkin tullut hyvää palautetta ja kiitosta uudesta palvelumuodosta.

 

Ronin terveiset alueen yrittäjille:

 

Roni_ojalainen.jpg”Rohkeasti vaan varaamaan aikaa! Katsotaan yhdessä, että palvelut vastaavat yrityksesi tarpeita.”

 

Ajanvarauksen Ronille Lahden yrityspisteeseen voit tehdä Sonera Kaupan vaihteen kautta numerosta 0200 20010 (mpm/pvm). Numero palvelee arkisin kello 10.00 - 18.00.

Sonera Kauppa
Sonera Kauppoja on tällä hetkellä ympäri Suomen yhteensä 33 myymälää. Asiakkaat voivat päivittää siellä nykyisiä palveluitaan sekä hankkia uusia laitteita ja liittymiä. Sonera Kauppojen tiedot löytyy Sonera.fi sivustolta täältä.

Myös yritysasiakkaat saavat apua kaikista Sonera Kaupoista perusasioissa, mutta yritystuotteiden osaaminen on keskittynyt yritysasiakaspalveluun puh. 0200 188 18 (mpm/pvm). Numero palvelee arkisin kello 08:00 - 16:30. Yritysasiakaspalvelu löytyy myös Facebookista ja Twitteristä.

Toivottavasti saamme pian lisää yrityspisteitä muihinkin Sonera Kauppoihin. Vai mitä?