Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64342
Kirjoituksia 175017

Yritysportaalivinkit – Mielelle rauhaa ja laskulle maksuaikaaHighlighted

Yritysportaalivinkit – Mielelle rauhaa ja laskulle maksuaikaa

Moderaattori
Viestejä 21 kpl

Yritysportaalivinkit – Mielelle rauhaa ja laskulle maksuaikaa

1/1

h_lNxVXLqrDqb2kyrixW3lMmUl7n-aBRzJUzyvzD7__4euuM-lTvT7InZvBIWkPuQaDgWPQXiUDP0gHXdw3i_SBwbpvVRCn97VAnqtQI20BnEmS7Q6RPkNBLrWfXDOBN.png

 

 

Kesä, kärpäset ja lomat saattavat aiheuttaa poikkeuksia ja viiveitä yritysten välisissä maksuaikatauluissa. Joskus ihan muistakin syistä eteen tulee tilanne, jossa laskun eräpäivää tulisi saada siirrettyä myöhemmäksi.

 

Yrityksen laskuille on mahdollista saada maksuaikaa jopa yli 30 vuorokautta maksutta Yritysportaalin kautta. Yritysasiakaspalvelu voi tehdä maksusopimuksen myös puolestasi palvelumaksua vastaan. 

 

Maksamalla laskun sovittuna päivänä vältyt liittymien sulkemiselta ja maksumuistutuskuluilta. Maksusopimuksen teko on helppoa ja nopeaa, lue alta kuinka se onnistuu.

 

 

Näin teet maksusopimuksen Yritysportaalissa:

 

 

Yritysportaaliin kirjaudutaan sähköpostiosoitteella ja salasanallaYritysportaaliin kirjaudutaan sähköpostiosoitteella ja salasanalla

 

  • Kirjaudu sisään Yritysportaaliin (kuva yläpuolella) ja klikkaa etusivulta Tuotteet ja palvelut -otsikon alta Laskutus ja maksaminen (kuva alla).

 

Yritysportaalista_löydät_laskut.jpg

 

 

  • Hae uusimmat laskut esiin klikkaamalla Hae-nappia (kuva alla). Vanhempia laskuja saat esiin lisäämällä hakukriteerit sivulla näkyvän ohjeen mukaan.

 

LaskutusJaMaksaminen.JPG

 

 

  • Klikkaa haluttua laskua.
  • Aukeavalle näytölle tulee laskun tietoja ja oikealla on Lasku-otsikon alla on kohta Siirrä maksupäivää (kuva alla), klikkaa sitä.

Laskunäkymässä_saat_siirrettyä_eräpäivää.jpg

 

 

  • Portaali antaa uuden maksupäivän, muistathan vielä vahvistaa sopimuksen teon viimeisellä sivulla

 

VINKKI! Laskutus ja maksaminen -sivulta löytyy myös Maksumuistutuspalvelu-otsikko, jonka takaa saat päälle muistutuspalvelun. Muistutuspalvelu lähettää sinulle sähköpostin ja/tai tekstiviestin jos lasku on maksamatta seitsemän vuorokautta eräpäivän jälkeen.

 

Maksusopimusta ei joissakin poikkeustilanteessa voida tehdä. Esimerkiksi yrityksen ensimmäiselle laskulle ei myönnetä maksuaikaa tai jos yrityksellä on aiempia laskuja erääntynyt. Maksusopimuksen kanssa kannattaakin ennakoida ja käydä portaalissa tekemässä se vaikkapa heti kun lasku muodostuu, jotta se ei unohdu.

 

 

Maksusopimuksen teko Yritysportaalissa on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Yritysasiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa maksusopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Tule portaalin chatiin jutulle!

 

 

Lue myös:

Yritysportaalivinkit – Pääkäyttäjänä pidät langat käsissäsi ja jaat vastuuta

Yritysportaalivinkit - Liittymän siirto on nopeaa ja helppoa netin kautta

Yritysportaalivinkit - Liittymämuutoksen tekeminen netissä säästää aikaa ja rahaa

Yrittäjä - Miten vältyt 40 euron muistutuskuluilta maksun myöhästyessä?

 

0 tykkäystä
0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.