User Activity

Käyttiksenä W7 Pro, selaimena IE11 johon päivitetty tänään Silvelight Versio 5.1.2.x.Saan silti herjauksena cs14:3222.Mobiilissa kaikki toimii. Miten saan homman toimimaan?
Sain asennettua Sonera Viihteen Google-sovelluskaupasta Blackberry Passportiin. Ohjelma käynnistyy, mutta yhteys serveriin ei onnistu. Toivottavasti tuen lisääminen onnistuu.
Dracula Untold näkyy Viasat Filmin kirjastossa vain 1.05m kestoisena eli leffa loppuu heti minuutin jälkeen. Muut leffat toimivat ok. Ohjelmiston päivitys ei auttanut asiaa. Mikä on Viasat Film -elokuvien maksimitarkkuus?
C-More Playn ohjelmakirjaston elokuvat ovat hävinneet.Ainoastaan sarjat näkyvät. Kokeilin käynnistää boxin uudelleen.Muistilistan kautta ohjelmakirjaston aineisto käynnistyy normaalisti. Muistilista on ollut ihan ok ominaisuus, mutta siihen pitäisi m...
Aloitan uuden ketjun, koska edellisessä Häiriö Viihteen tallennuksissa -ketjussa pikalinkit toimivat vain 10 ensimmäiselle sivulle. Sivuja on reilusti enemmän, koska ongelma on iso. Tämänkin ongelman voisi korjata. Sonera Viihteen Digiboksin kautta o...
Kirjoituksistani ovat tykänneet
Minä olen tykännyt