User Activity

Nyt kun aiheesta on tullut kuultua toista kautta että MTV music kanava tulee muuttumaan 1.10 Paramount network kanavaksi.. Kysyisin että miten muutos vaikuttaa kanava paketteihin ja että tuleeko mahdollisesti AIPTV palveluun kyseinen kanava tarjolle?
Olisiko mahdollista saada UHD lähetykset kirjastoon erikseen kanssa?. Niitä olisi mukava katsoa myös jälkikäteen. Ei luulisi olevan mahdoton tehtävä saada UHD kirjastoa.
Hyvät Telian ammattilaiset, moderaattorit ja insinöörit sekä tuotekehittäjät.. Tässä teille avoin toivomus koskien kehitystä jota joka ikinen telia tv:n käyttäjä salaa unissaan toivoo..Voitteko antaa aikataulun kyseisiin asioihin: Tässä vaihtoehdot v...
Milloin AIPTV boksiin kovalevytallennus? Entä milloin Netflix? Milloin nelosen kanavat? Milloin Mix-S ja M kanavapaketit? Milloin areena viaplay sovellukset? Milloin AIPTV boksilaiset näkevät oikeasti kehitystä palvelussa?
Miksi ei ole mahdollista saada kyseisiä kanavia ja paketteja AIPTV palveluun vieläkään? Uusia kanavia on lupailtu jo pitkän aikaa ja edes nelosen kanavia ei ole saatu. Miten netflix ja areena palvelut tähän uuteen arris boksiin??
Kirjoituksistani ovat tykänneet
Minä olen tykännyt