User Activity

Varmistaisin vain, ettei olis joku firmispäivitysongelma ole aiheuttanut tätä Arris VIP2853:lle ja tallenteet ovat todellakin menetetty ja kovon hardisvian tutkimisen vois aloittaa formatointiyrityksillä.On se muuten hienoa, että varmuuskopiointi on ...
Oisko mahiksia saada firmisversio joka sisältää print serverin?Telian firmis piilottaa kolmannen tabin usb-osiossa, joka sisältää print serverin...Print serveriähän ei varmaan voi mitenkään saada Technicolor TG799vac:iin?
1.Aikaisemmin teliakotitv:n perusmaksuun (10€/kk) kuului mahdollisuus ajastaa ohjelmia etänä, ilman erillistä lisämaksua. Poistuuko tämä nyt kuun vaihteessa, jos ei osta uutta tallennuspalvelua? 2.Aikaisemmin teliamobiilitv:llä pystyi tallentamaan ve...
Oon yrittäny seuraa sarjaa sekä mobiili- että kotiteliatv:n kautta.S0203 ei ollutkaan sama jakso molemmissa!Kummasta nyt sitten puuttuu jakso?
Jos vaikka saisitte sonera->telia-defult-nimien muutoksen yhteydessä ympättyä ddns-palveluihin kotimaisen dy.fi:n?Tai vaikka vapautettua kentän, niin että siihen voi kirjottaa minkä vaan palveluntarjoajan?
Kirjoituksistani ovat tykänneet
Minä olen tykännyt