peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Gasa70

Gasa70
Kommentaattori
  • Kirjoituksia: 24
  • Hyväksyttyjä ratkaisuja: 0
  • Tykkäyksiä: 12
  • Liittynyt: 11.01.2018
Heips ! Minä olen 48 vuotias ja kuoleman väli , mua on aina kiinnostanut tietotekniikka ja uudet laitteet myös kokeilla uusia laitteita , kaverit tietää et osaan korjata erilaisia käyttöjärjestelmiä niin puhelin soi joskus usein , olen tehnyt töitä Dnalla yritysmyynnissä provikka palkalla kun olin niin nykyrahassa mun Kk palkka oli noin 5000€ ja sitten kun mun myyntimiehen ura oli Dnalla ohi niin siirryin Saunalahteen toimistopäälliköksi myyjiä oli 11 niitä piti kouluttaa hyviksi myyjiksi , minä jouduin niin sanotusti "ruoskimaan " myyjiä myymään kun toimiston myyntitavoitteita nostettiin joka kuukausi Saunalahden puolelta paras kuukausi oli 650 kpl/kk , aina tykänyt myydä ja olla ihmisten kanssa tekemisessä . Sitä ei koskaan tiedä jos joskus palaisi myyntialalle ..