Telian kanavapaketit: Yhdistä suosikkisi yhdellä tilauksella


Käyttäjätaso 1


 


Olet sitten viihteen, dokumenttien, urheilun, taikka kaikkien näiden ystävä, niin tämä teksti on juuri sinulle. Tässä artikkelissa tutustutaan tarkemmin Telian kanavapaketteihin ja niiden yhdistelmiin. Nämä kanavapakettien yhdistelmät tuovat suosikkiohjelmasi useammalta palveluntarjoajalta yhden tilauksen alle, tehden katselusta entistäkin mutkattomampaa ja vaivattomampaa, sillä kaikki ohjelmat löytyvät yhdestä paikasta. Tällöin ei tarvitse muistaa jokaiseen paikkaan salasanoja ja käyttäjätunnuksia, kun kaikki haluamasi sisältö löytyy yhdellä kirjautumisella. Helppoa vai mitä!


 


Suosikkisi yhdellä tilauksella


 


C More on varmasti jo monelle tuttu ja Telian asiakkaana pääsetkin nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan. Tämän lisäksi Telia tarjoaa kanavapakettiyhdistelmiä, joiden ansiosta pääset nauttimaan useamman palveluntarjoajan kanavista yhdellä tilauksella. Näin ollen pääset käsiksi entistä monipuolisempaan sisältöön, entistäkin vaivattomammin.


 


Telian kanavapakettiyhdistelmät:  • Telia Liigapassi + C More Total + V premium

  • Telia Liigapassi + C More Total

  • Telia Liigapassi + C More Sport

  • Telia Liigapassi + V premium

  • C More + V film


 


Kuten yllä olevasta listasta näkee, valinnanvaraa riittää. Mikä olisi siis juuri sinulle sopivin ja parhain paketti? Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin kanavapakettien tarjontaan, mitä tulee mistäkin, sillä itseäni ainakin kiinnostaa tietää, mikä ohjelma löytää tiensä seuraavaksi katseluun. Samalla myönnettäköön, että minun tulee aina ahmittua uusi sarja yhdeltä istumalta, joten on hyvä olla myös toinen ja kolmas sarja valmiina odottamassa. Mahtaakohan kukaan samaistua tähän?


 


Telia Liigapassi


 


Telia Liigapassi tuo katsottavaksi kotimaisen jääkiekkosarja Liigan, mikä käynnistyy taas syksyllä entistä mielenkiintoisimmista lähtökohdista, sillä Tappara lähtee puolustamaan mestaruuttaan. Kuka kruunataan kauden 2022-2023 päätteeksi?


 


Keväällä 2022 Liigan playoff -ottelut keräsivät kaikkien aikojen yleisön ja aikaisempi yleisöennätys rikottiin playoff -otteluiden osalta. Tämä kertoo kasvaneesta kiinnostuksesta Liigaa kohtaan, ja miksipä kiinnostus ei olisi kasvanut, sillä kausi 2021-2022 oli ikimuistoinen. Runkosarjassa nähtiin kovia matseja ja erityisesti on nostettava esiin Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit, sillä runkosarjan päätteeksi joukkue löytyi toiselta sijalta. Lisäksi Liiga sai kovia paluumuuttajia takaisin, joista esimerkiksi Marko Anttila palasi Ilveksen paitaan.


 


Mutta hei, eihän playoff -ottelut myöskään faneja kylmäksi jättäneet, sillä keväällä päästiin todistamaan toinen toistaan tiukempia ottelusarjoja, joista esimerkiksi TPS:ssän ja HIFK:in välillä jatkoonmenijä ratkottiin seitsemännessä ottelussa. Kausi 2021-2022 sai arvoisensa päätöksen, kun Tappara juhli mestaruutta, TPS sijoittui hopealle ja Ilves otti pronssia. Ensi kaudesta voidaan taas odottaa entistä mielenkiintoisempaa ja Telian Liigapassin ansiosta pääset seuraamaan tätä koko kauden kestävää jännitysnäytelmää. 


 


Telia Liigapassi löytyy paketeista:  


C More Total


 


C More Total tuo katsojan nenän eteen niin C Moren viihdesisällön kuin myös  C Moren urheilun. C Moresta voit esimerkiksi seurata  Made in Finland -draamasarjaa, joka kertoo kiehtovan menestystarinan suomalaisen matkapuhelinvalmistaja Nokian vaiheista vuosina 1988-1990 kohti maailmanmenestystä. Tästä draamasarjasta ei jännitystä puutu! Jos rakastat brittisarjoja, niin BritBoxin brittisarjat löydät myös C Moresta. Brittisarjojen lista on pitkä, mutta nostetaan niistä pari esille: The Cleaner -sarjassa seurataan rikospaikkasiivooja Paul Wicksteadin elämäntapahtumia, hänen tavatessaan mielenkiintoisia ihmisiä, joiden tarinat yllättävät kerta toisensa jälkeen. Myös legendaarinen Pokka Pitää -sarja löytyy nyt C Moresta, tarjoten klassista brittikomediaa katsojille.


 


C Moresta löytyy sarjojen lisäksi myös kattava valikoima niin kotimaisia, pohjoismaisia kuin kansainvälisiä huippuleffoja. Leffatarjontaan pääset tutustumaan muun muassa artikkeleissamme, joissa on listattu C Moren top 10 leffaa ja toukokuun uutuuselokuvia. Näiden lisäksi haluan nostaa esiin vielä Instant Family -nimisen elokuvan. Kyseinen draamakomedia herättää katsojassa varmasti tunteita ja leffaan on todella helppo uppoutua mukaan.


 


C Moren urheilusisältö ei jätä katsojaa kylmäksi, sillä urheilua löytyy kattavasti. On jalkapalloa, rallia, jääkiekkoa, tennistä ja yleisurheilua. Pääset seuramaan esimerkiksi Kalle Rovanperän otteita rallin MM-sarjassa. Rovanperällä on loistava asetelma rallin MM-sarjan pistetilannetta silmällä pitäen ja tällä kaudella saadaan jännittää, saammeko Suomeen uuden rallin maailmanmestarin. Edellinen suomalainen, joka on juhlinut rallin maailmanmestaruutta on ollut Marcus Grönholm ja vuosi oli tuolloin 2002. Nähtäväksi jää, nouseeko suomalainen taas korkeimmalle korokkeelle 20 vuoden tauon jälkeen!


 


Jalkapallon ystäville C More puolestaan näyttää esimerkiksi jalkapallon Mestarien Liigan, Italian Serie A:n ja Espanjan La Ligan. Näistä mainittakoon, että Jalkapallon Mestarien Liigan voittaja ratkeaa 28.5.2022, kun Liverpool ja Real Madrid kohtaavat. Matsista ei varmasti tunnetta puutu, sillä kumpikaan näistä legendaarisista  joukkueista ei tätä peliä halua hävitä. Ota siis tuo päivämäärä itsellesi talteen!


 


C More Total löytyy paketeista: 


V premium


 


V premium paketista näet paljon erilaista urheilusisältöä ja nostetaan ensimmäiseksi esiin formulat, sillä onhan meillä taas tälläkin kaudella suomalainen ajamassa kilpaa. Viime kauden päätteeksi Valtteri Bottas siirtyi Mercedekseltä Alfa Romeolle ja varmasti moni meistä mietti, miten Bottaksella ja Alfa Romeolla vauhti riittää kaudella 2022. Kauden ensimmäiset kilpailut ovat osoittaneet, että vauhtia kyllä on ja Alfa Romeo on tehnyt huomattavan parannuksen viime vuoteen nähden. Lisäksi Ferrari on taas löytänyt vauhdin tälle kaudelle ja pitkästä aikaa Ferrari ajaa kilpaa maailmanmestaruudesta. Alkukausi on osoittanut, että mestaruustaistossa vahvimmin mukana ovat Max Verstappen ja Charles Leclerc, mutta nähtäväksi jää, pystyykö näiden lisäksi joku muu kuljettaja vielä nousemaan mukaan mestaruustaistoon. 


 


Formuloiden lisäksi V premiumin kautta pääset seuraamaan NHL:llän playoff -otteluita, jotka ovat jo täydessä vauhdissa ja voittaja on selvillä juhannuksen tienoilla. NHL:ssä mielenkiintoa riittää ja monia suomalaisia on mukana playoff -otteluissa. Ehkä näemme kesällä Stanley Cup -pokaalin myös Suomessa, mutta kenen tuomana?


 


V premiumista löytyy paljon erilaista viihdesisältöä, ja jos olet James Bond elokuvien innokas seuraaja, niin V premiumin kautta löydät 007 No Time to Die -elokuvan, joka on saanut ensi-iltansa vuonna 2021. Tätä elokuvaa tähdittää Daniel Craig, jolle kyseessä on jo viides Bond -leffa ja samalla viimeinen. Myös Fast & Furious -elokuvasarjan uusin, ensi-iltansa vuonna 2021 saanut Fast & Furious 9: The Fast Saga löytyy V premiumin viihdesisällöistä. Tämä elokuva pitää huolen siitä, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei jää puuttumaan, sillä Dom Toretton (Vin Diesel) ja hänen "perheensä" täytyy pysäyttää koko maailmaa uhkaava juoni. 


 


V premiumin viihdesisällöstä löytyy koko perheelle paljon katseltavaa! Näet sieltä esimerkiksi koko perheen elokuvan Croodit: Uusi aika. Elokuvassa seurataan, kun Croodit lähtevät etsimään uutta kotia, mutta kun he löytävät paratiisiin niin eteen ilmenee ongelma. Miten he selvittävät tämän?


 


V premium löytyy paketeista: 


Elokuvien ja sarjojen ystäville


 


Jos olet sarjojen, leffojen ja dokumenttien ystävä ja haluat kanavapaketin ilman urheilua, on valintasi silloin C More + V film -kanavapaketti. Tällä paketilla varmistat itsellesi eturivin paikat viihteen parissa ja pääset keskittymään juuri siihen, mikä sinua kiinnostaa, eli leffoihin, sarjoihin ja dokumentteihin. C Morella on paljon alkuperäissarjoja katseltavana, kuten Rantabaari -draamasarja, josta löytyy neljä kautta. Tämän sarjan keskiössä on nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen. Myös Kultaisella Venlalla palkittu Roba löytyy C Moresta, kertoen poliisipiirin tiivistunnelmaisesta arjesta. Tätä poliisidraamaa pääset seuraamaan viiden kauden verran. Jos puolestaan etsit komediaa niin valintasi on Onnela, joka perustuu ruotsalaiseen suosikkikomedia Solsidaniin.


 


Dokumenttielokuvista C Morelta löytyy esimerkiksi Inside Job, jos olet kiinnostunut vuoden 2008 finanssikriisin syistä ja seurauksista. Tämä dokkari on paljastava kuvaus siitä, miten globaali finanssikriisi vuonna 2008 oli erittäin inhimillisten tekijöiden ja korruptoituneen järjestelmän tulos. 


 


V filmiltä löydät taas Once Upon a Time... in Hollywood -hittileffan. Elokuvaa tähdittävät maailmantähdet Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ja Margot Robbie. Elokuva sijoittuu muutoksen kourissa olevaan vuoden 1969 Los Angelesiin, jossa TV-tähti Rick ja hänen sijaisnäyttelijänsä koittavat selviytyä alalla, mikä kokee suuria muutoksia. V filmiltä löytyy myös Liam Neesonin tähdittämä The Ice Road -toimintatrilleri. Timanttikaivos on romahtanut ja ihmisiä on jäänyt loukkuun, mutta pelastusoperaatio ei ole helppo, sillä sabotointiyritykset vaikeuttavat tehtävää. C More + V film -kanavapaketti tarjoaa varmasti jokaiselle viihteen ystävälle katsottavaa!


 


Urheilun tosifaneille


 


Jos sinua kiinnostaa ainoastaan urheilusisältö, on Telia Liigapassi + C More Sport valintasi! Kanavapaketista pääset seuraamaan esimerkiksi MM-jääkiekkoa, jalkapalloa, Timanttiliigaa, tennistä, raveja ja paljon muuta. Kiinnostaa sinua sitten El Clasico tai Milanon paikallisderby, niin tämän paketin ansiosta nämä ei mene ohitse. Lisäksi jääkiekon MM-kotikisat ovat parhaillaan käynnissä ja Suomi jahtaa mestaruutta! C Moren urheilusisältö kuuluukin monen suomalaisen penkkiurheilijan vakiokalustoon.


 


Ota käyttöön


 


Kanavapaketit saat tilattua Telia TV digiboksi -palveluun kuin myös kaapelikortille. Kun sinulta löytyy tilaus, niin paketit ovat myös katseltavissa Telia TV -sovelluksella. Voit siis katsoa viihdettä ihan missä tahansa aina silloin, kun se sinulle sopii. Jos sinulta löytyy jo Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, saat tilattua kanavapaketit suoraan Minun Telian kautta. Uutena Telia TV asiakkaana tilaat palvelun ja kanavat verkkokauppamme kautta.


  


Mikä kanavapaketeista on sinulle mieluisin? Oletko viihteen vai urheilun, taikka molempien ystävä? Kerro alapuolella kommenteissa! 📺>


 


Lue myös: 


 

7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Ihmetellen tota että vieläkin koitetaan myydä kanavapaketteja televisioon sillä se on jo aika vanhanaikaista koska suurinosa ihmisistä käyttää suoratoistopalvelua. Valtavirta on siirtynyt internettiin katsomaan niitä sisältöjä sekä suoria lähetyksiä. Suoratoiston yleistyessä ihniset on ottanut tavakseet että katso silloin kun haluat. 

 

Miksi vieläkin tekohengitetään maksukanavia vaikka niiden aika on jo menny ohi useita vuosia sitten? Miksi ei mennä valtavirran mukaan että toiminnan voisi keskittää suoratoistopalveluun?

 

Disney on tehnyt aika monessa maassa että ne on lopettanut heidän TV kanavat ja sisältö on siirretty suoratoistopalvelu Disney+:aan.

On totta, että nykyään hyvin usein sarjat ja elokuvat katsotaan suoratoistopalveluista. Kuitenkin urheilua katsotaan edelleen suorana ja se ei ole oikeastaan muuttunut vuosien saatossa. Sitä katsotaan ihan telkkarista edelleen. Huomasin myös itse, että C More Juniori kiinnostaa edelleen perheen pikkuväkeä, eikä sillä ollutkaan niin väliä saiko ohjelman itse valita. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Meillä katsotaan telkkaria (eli ns. lineaaria) todella paljon. Meillä on Telia TV ja siellä kanavapaketteja (ja ohjelmakirjastot toki myös mutta niitä tulee vain joskus katsottua) ja suoratoistopalveluista löytyy vain Disney+, josta lapset joskus katsoo jotain. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että minulla on hyvin poikkeuksellinen maku. En tykkää mistään "muodikkaasta" sarjasta vaan tykkään pääasiassa avaruus- ja tiededokkareista sekä muutamista autoihin liittyvästä sarjasta. Meillä oli vuosia sitten Netflix ja totesin, ettei siellä ole mitään mielenkiintoista, samat leffat mitä telkkarissa pyörii muutenkin koko ajan ja sitten ne omatuotantoleffat usein aikamoista b- tai jopa c-sarjaa. Lapset tosiaan katsoo Disney+:aa joskus, nekin pääasiassa katsoo lineraaria ja eri lastenkanavia. Vaimo katsoo hänkin lineaaria, sen mitä katsoo.


 


Tässähän on muuten sellainen, että eri ikäiset ihmiset käyttäytyvät eri tavalla. Mitä nuorempi sitä vähäisempää on lineaarin katsominen ja toisin päin.


 


Muokkaus: Tässä muuten Traficomin tutkimus aiheesta: Netti-tv ohitti perinteisen tv-katselun alle 45-vuotiaiden keskuudessa 


 


"Alle 45-vuotiaiden keskuudessa suoratoistopalvelujen katselu ohitti perinteisen lineaari-tv:n katselun vuoden 2021 aikana, käy ilmi Traficomin teettämästä selvityksestä."

Ja


 


"Koko väestön tasolla muutos on vähäisempää, mikä johtuu siitä, että 45 vuotta täyttäneiden osalta katselutottumuksissa ei ole tapahtunut vastaavaa kehitystä kuin nuoremmissa ikäryhmissä."
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Kyllähän myös suoraa urheilua voi myös katsoa suoratoistopalvelun kautta jos kyseisellä yhtiöllä on oikeudet. Esimerkiksi C Morella ja Viaplaylla voi katsoa suoria urheilulähetyksellä. Myös Discovery+ suoratoiston kautta voi katsoa suorana C Moren ja Eurosportin urheilulähetyksiä suorana. Forumula 1 kisoilla on myös oma striimauspalvelu josta voi katsoa lähetyksiä suorana.

 

Kyllä ihmiset katsoo suoratoiston kautta suoria urheilulähetyksiä jos on paikassa missä ei pysty näy kyseiset kanavat tai vaikka näkyisi niin netistä katsotaan koska se on niiden mielestä parempi.

Käyttäjätaso 1

Totta @Antsa92! Nykypäivänä urheilua pystyy seuraamaan myös suoratoistopalveluiden kautta. Telia TV digiboksi -palvelulla saa kanavapaketit ja niiden ohjelmakirjastot näkyviin telkkarista, etenkin ohjelmakirjastot tarjoavat mahdollisuuden valita, mitä haluat katsoa ja milloin.


 


Tietty jos olet sellaisessa paikassa, missä telkkaria ei ole, niin tähän tilanteeseen Telia TV -sovellus ja Telia TV:n nettiselainversio on varmasti hyödyllinen. Sovelluksen ja nettiselaimen kautta pääset katsomaan tilaamiasi paketteja ja niiden ohjelmakirjastoja. Esimerkiksi, jos olet tilannut Liigapassi + C More Sport -paketin niin pystyt Telia TV -sovelluksessa ja nettiselaimen kautta katsomaan näitä urheilusisältöjä.

itseäni ihmetyttää se, että telia hinnoittelee tv palvelunsa kautta katsottavat tuotteet sellaisiksi, että siirtyminen suoratoistopalveluihin tulee järkeväksi. itselläni ei ole enää yhtään kanavapakettiaja kun sopparin määräaikaisuus menee umpeen lopetan teliatv tarpeettomana. 

@yxhessu 

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

@yxhessu Joihinkin kanavapaketteihin löytyy liittymäasiakkaille erikoishintoja. Myös artikkelissa käydyt bundlet voivat käydä halvemmiksi kuin, että ottaisi kaikki kanavapaketit erikseen. Tarvittaessa on myös mahdollista ostaa kanavien kylkeen lisälaitteena digiboksi, jonka avulla voi tehdä vanhastakin telkkarista "älytelevision". Mainitsisin vielä, että jotkut saattavat kokea helpommaksi kun kaikki kanavat löytyvät samasta paikasta ja lasku tulee yhdestä osoitteesta.

Vastaa