V sportin kanavilla muutoksia - urheilutarjonta uudistuu 1.10.2021 alkaen

  • 28 September 2021
  • 0 kommenttia
  • 18 katselukertaa

 

V sportin kanavapakettien urheilutarjonnassa tapahtuu muutoksia lokakuusta alkaen, kun kolme nykyisellään myynnissä olevaa kanavapakettia poistuvat uusmyynnistä ja kolme V sport -kanavaa vaihtavat nimeä. Myynnissä jatkavien kanavapakettien hintoihin tai nimiin ei tule muutoksia.


Urheilutarjonnassa suurimmat muutokset syksyllä 2021 olivat KHL-jääkiekkosarjan siirtyminen V-kanavilta Discoverylle sekä talviurheilusesongin rantautuminen V -kanaville. Samalla V sport -kanavilla varaudutaan Formula 1 -lähetyksiin, jotka siirtyvät V sportin kattaukseen maaliskuussa 2022. Näiden sisältömuutoksien myötä lajikohtaiset V sportin kanavat muuttuvat lajiriippumattomiksi eli jalkapalloa tai jääkiekkoa ei enää jatkossa keskitetä erikseen nimetyille kanaville.


Samalla poistamme uusmyynnistä tietyt lajikohtaiset kanavapaketit. Uusmyynnistä poistaminen tarkoittaa sitä, että emme myy enää kyseisiä kanavapaketteja 1.10. alkaen. Jos sinulla kuitenkin on tällä hetkellä kyseinen kanavapaketti käytössäsi, tai teet tilauksen vielä syyskuun aikana, saat pitää kanavapaketin käytössäsi tuttuun hintaan.

 

Seuraavat V -kanavapaketit poistuvat uusmyynnistä:

  • Telia Liigapassi + V spot jääkiekko
  • V sport jääkiekko
  • V sport jalkapallo


Seuraavat V -kanavat vaihtavat nimeä:

  • V sport jääkiekko -> uusi nimi: V sport 1 Suomi
  • V sport jalkapallo -> uusi nimi: V sport 2 Suomi
  • V sport urheilu -> uusi nimi: V sport+ Suomi


V sport Live 1-5 -kanavilla ei tapahdu muutoksia.

 

V sport -kanavien tarjonta jatkossa


V sport 1 Suomi

Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n sekä keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin kanavalta näet NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi tiedossa on runsas kattaus muuta urheilua, kuten eri jalkapalloliigojen otteluita, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.


V sport 2 Suomi

Kanavalla näytetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Katso mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon sisältyy lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa on ennakkostudiot.

 

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi näet kanavalla valikoituja otteluita jalkapallon osalta Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistoon saapuu myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa