AppleTV vs Arris Vip 4302

  • 21 August 2017
  • 8 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei, oon harkinnut Telia TVn hankkimista, mutta mietityttää tuo Arris boxi. Motorola boxeilla on joskus tullut testattua, mutta vähän kehnoja olivat. TeliaTVn saa ilmeisesti nykyään myös AppleTVlle. 

 

Kertokaa kokemuksia Apple TVn sovelluksen ja Arris VIP 4302 boxin välillä, jos sattuu molemmat kotoa löytymään. Onko kuvan- ja äänenlaatu sama? Voiko AppleTVllä selata kanavia? Onko käytettävyydessä eroja? 


8 kommenttia

Kunniamerkki +14

Apple tv:llä Telia viihteessä ei voi katsoa kaikkia kanavia livenä, ja ainoastaan peruskanavien tallennus onnistuu. Molemmissa on kattava videovuokraamo lisäksi. 

Jos on tarkoitus korvata tv:n viritin/digiboksi niin suosittelen Telia viihdettä Arriksella, jos tarkoitus on hankkia lisäarvoa nykyisen rinnalle niin Apple tv mielestäni parempi vaihtoehto jos ei smarttv:tä omista.

Mitä käytettävyyteen tulee, niin Apple tv parempi mutta tämä lienee makuasia. Kuvan ja äänenlaatu aika pitkälle sama, materiaalista tuo riippunee mitä katselee. Mitä tarkoitat selata kanavia? Kankea tuo sovellus on, sille voi mitään.

Morot Yritin vähän lueskella olisiko joku siirtynyt täysin Apple Tv + Telia Tv mobiili yhdistelmään. Eli siis heittäisi vesilintua tuolla Telian omalla suht kankealla media-boksilla.  Onko setti toimiva, näkyykö myös "live-kanavat" järkevästi ja hyvin? Nykyisellä Telian boksilla kirjastojen selaaminen on todella kankeaa. Entäpä ohjelmaopas (epg), löytyykö sellainen Atv sovelluksesta. Vähän sellaisen kuvan sain, että atv sovellus korvaisi kirjastopuolen hienosti mutta karvalakki tv toimii paremmin vanhalla romppeella. kertokaahan kokemuksia.   EDIT: yhdistetty tämä aloitus toiseen samaa aihetta käsittelevään ketjuun. //TuizeKoo

Kunniamerkki +14

Tuossa on samaa asiaa koskeva ketju https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV/AppleTV-vs-Arris-Vip-4302/m-p/153123#M5544 johon olen vastannutkin.

 

Siis Apple tv:ssä on Telia tv app, jonka toimivuus on vastaava kuin esim ios puhelimessa. Eli kankea mielestäni. Ei tohon hirveästi ole panostettu, portattu suoraan puhelin apista uskoisin.

Joo, arvelinkin että ihan kaikkea Apple TVn sovelluksella ei näe. Kanavasurfailua lähinnä selaamisella tarkoitin. Erään boxin kanssa aina kun yritti naputtaa muutaman kanavan eteenpäin niin kuva jumi hetkeksi ja kana hyppäsi sitten johonkin ihan muualle. 

Moroo,

 

Elisa viihteestä haluan päästä eroon ja sille siis korvaajaa sarjojen ja leffojen tallennukseen. Taskussa on iipone 6 ja töllö on Samsung. Saako tosta toimivaa settiä Apple TV:n hankkimalla? Lähinnä kiinnostaa onnistuuko sarjojen tallentaminen. Käytettävyys luurista? Jos tallennuksen katselu jää kesken muistaako sovellus sitä ja tarjoaa kesken jääneitä ensiksi? Onnistuuko HD kanavien tallennus? Tallentuuko myös monikanava ääni?

Kunniamerkki +14

@Noukia kirjoitti:


Moroo, Elisa viihteestä haluan päästä eroon ja sille siis korvaajaa sarjojen ja leffojen tallennukseen. Taskussa on iipone 6 ja töllö on Samsung. Saako tosta toimivaa settiä Apple TV:n hankkimalla? Lähinnä kiinnostaa onnistuuko sarjojen tallentaminen. Käytettävyys luurista? Jos tallennuksen katselu jää kesken muistaako sovellus sitä ja tarjoaa kesken jääneitä ensiksi? Onnistuuko HD kanavien tallennus? Tallentuuko myös monikanava ääni?


Kyllähän Apple tv on ihan kätevä laite jolla ns. saa älyn vanhaan telkkariin ja miksei toki uudempaankin. Tallennukset täytyy ohjelmoida yksitellen, luurissa sillä Telia tv sovelluksella voi kanavakohtaisesti ohjelmia tallentaa. Ei onnistu siten kuten Elisan digiboksilla, jos sitä tarkoitit. HD kanavien ja maksukanavien tallennus ei Telialla onnistu ollenkaan verkkoon, vain jos on kovalevyllinen boksi niitä voi sinne tallentaa. Ääni tallentuu siinä muodossa kuin se lähetteessä on. Jos saman tallenteeen aloittaa alusta, tallenne myös alkaa alusta eli ei muista kun juuri testasin. Myöskään kaikkia kanavia ei voi livenä katsella vaan täytyy ensin tallentaa. En suosittele tätä korvaamaan Elisan tai Telian digiboksin sisältävää palvelua, enkä myöskään ns. kodin ainoaksi tv:ksi.

 


@tilasto kirjoitti:

En suosittele tätä korvaamaan Elisan tai Telian digiboksin sisältävää palvelua, enkä myöskään ns. kodin ainoaksi tv:ksi.


No voi pentele, että on surkeeta. Mites sitten se telian boksi(hinta)? Onko siellä jatkuvaa tallenusta? Käytettävyys verrattuna elisa viihteeseen? 

Kunniamerkki +14

@Noukia kirjoitti:


 
@tilasto kirjoitti:

En suosittele tätä korvaamaan Elisan tai Telian digiboksin sisältävää palvelua, enkä myöskään ns. kodin ainoaksi tv:ksi.


No voi pentele, että on surkeeta. Mites sitten se telian boksi(hinta)? Onko siellä jatkuvaa tallenusta? Käytettävyys verrattuna elisa viihteeseen? 


Itse boksissa ei ole mutta netistä voit selaimella tallentaa jatkuvasti tietyt sarjat. Tulee myös uusinnat mukaan kuten Elisallakin. Boksi kuuluu siihen telia tv palveluun kk maksuun ja kovalevyn hinnan saat asiakaspalvelusta. Omaa kovalevyä ei valitettavasti voi liittää boksiin vaikkakin se teknisesti olisi täysin mahdollista.

Vastaa