C More lopetti aikuisviihteen esittämisen

  • 2 February 2016
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Jaaha, tulipas yllätyksenä, että C More oli helmikuun alussa lopettanut täysin aikuisviihdeleffojen esittämisen. Soneran tiedotteista en asiasta mitään löytänyt, mutta googlaamalla kävi ilmi, että "C More on tehnyt päätöksen, että aikuisviihde ei ole enää jatkossa C Moren profiiliin sopivaa sisältöä." Harmitti jo aiemmin, kun C More lopetti vapaaotteluiden esittämisen ja nyt sitten vielä lopetettin seksileffat. Aika selkeä kannanotto tuntuu olevan seksiä ja väkivaltaa vastaan. En taida jäädä katsomaan vaikuttaako tuo myös muiden leffojen ja tv-sarjojen valintaan.

 

Aika pieni määrä suuria uutuusleffoja C Morella on ollutkin, ja aikuisviihde ja UFC olivat suuria syitä pitää tilaus voimassa. Mutta eipä tuolla mitään voi.


2 kommenttia

Meiltä löytyy aiheesta tiedote täältä.  C More tosiaan teki päätöksen, että aikuisviihdettä ei enää jatkossa esitetä C more Hits kanavalla. Päätökseen on vaikuttanut juuri tuo, ettei sovi enää profiiliin, sekä katsojamäärät ovat olleen todella pienet.  Jatkossa aikuisviihteen tilalla esitetään C Moren valikoiman elokuvia. :)   

Jos kaipaa "aikuisten ohjelmaa" sitäkin varten lienee omia kanavia.

Vastaa