Discoveryn maksukanavat poistuneet jakelusta toistaiseksiNäytä ensimmäinen kirjoitus

55 kommenttia

Toistaiseksi Eurosport Playeria ei ole tulossa digiboksille, mutta otetaan tästä toive talteen. Palataan tähän asiaan, jos tilanne muuttuu :)

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

@ReOlivia @JoonasLam Mä haluisin tähän saada vastausta että miksi neuvotteluita ei aloitettu ajoissa jolloin mitään katkosta ei olisi tullu? Oliko tämä Discoveryn neuvottelukikka eli eräänlainen painostus että niiden on saatava enemmän rahaa mitä vanhassa sopimuksessa lukee vai nukuttiinko siellä Telialla tämän asian kans? Discovery veti Telian väkeä kuin metrin mittaa.

 

Discovery taisi tehdä Telialla samalla tavalla mitä Google teki Teostolle pari vuotta sitten jolloin ne neuvotteli uudesta lisenssisopimuksesta. Google esti kaikki Teoston musiikin mitä YouTubesta löytyi jota ne käytti neuvottelutaktiikkana Teostoa vastaan.

 

Ihmettelen vaan että kilpailija operaattoreil ne sentään neuvottelee ajoissa sopimuksen uusimisen jolloin katkosta ei ole eikä sopimuksen uusiminen näy asiakkaille mitenkään toisin kuin Telia joka jättää neuvottelemisen viime tinkaan ja näin se näkyy asiakkaille et kanavat pimenee. Eikä tämä ollu ainut kerta silloin viimeksi sopimuksen uusimisessa kävi tämä asia juttu josta oli oikein uutinen Iltalehdessä ja sanomissa sekä muissa medioissa.


@Antsa92@  kirjoitti:


@ReOlivia @JoonasLam Mä haluisin tähän saada vastausta että miksi neuvotteluita ei aloitettu ajoissa jolloin mitään katkosta ei olisi tullu? Oliko tämä Discoveryn neuvottelukikka eli eräänlainen painostus että niiden on saatava enemmän rahaa mitä vanhassa sopimuksessa lukee vai nukuttiinko siellä Telialla tämän asian kans? Discovery veti Telian väkeä kuin metrin mittaa. Discovery taisi tehdä Telialla samalla tavalla mitä Google teki Teostolle pari vuotta sitten jolloin ne neuvotteli uudesta lisenssisopimuksesta. Google esti kaikki Teoston musiikin mitä YouTubesta löytyi jota ne käytti neuvottelutaktiikkana Teostoa vastaan. Ihmettelen vaan että kilpailija operaattoreil ne sentään neuvottelee ajoissa sopimuksen uusimisen jolloin katkosta ei ole eikä sopimuksen uusiminen näy asiakkaille mitenkään toisin kuin Telia joka jättää neuvottelemisen viime tinkaan ja näin se näkyy asiakkaille et kanavat pimenee. Eikä tämä ollu ainut kerta silloin viimeksi sopimuksen uusimisessa kävi tämä asia juttu josta oli oikein uutinen Iltalehdessä ja sanomissa sekä muissa medioissa.


Neuvottelujen sisältöä emme lähde sen enempää avaamaan. Ei näissä asioissa nukuta, mutta joskus molempia osapuolia tyydyttävään sopimukseen pääsy ottaa aikansa. Pyrimme toki aina siihen, että katkoksilta vältyttäisiin. Pahoittelut, että tällä kertaa kävi näin. Onneksi katkos jäi kuitenkin suhteellisen lyhyeksi.

miten telia voi periä koko kuukauden maksun vaikka kanava näkyy vain 2 viikkoa ...tarkoitan liigapassia ....eikös pitäis lasku puolittaa ....ei nuo cmore kanavat mitä sai ilmaiseksi korvaa  mitä on tilannut ja mitä ei näe

Laskutamme niiltä kuukausilta koko kuukauden kuukausimaksun, kun Liigaa pelataan. Näin ollen Liiga-passin laskutus päättyy automaattisesti maaliskuun loppuun. Ennenaikainen kauden päättyminen oli toki harmillinen ja tästä syystä avasimme vapaaseen katseluun C More Hits -kanavan.

Vastaa