KTV Helsinki radiokanavat

  • 26 April 2020
  • 7 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Radiovastaanotin on kytketty Telia kaapeli-TV-verkkoon (R) Tällä hetkellä ei kuulu kuin muutama radioasema nekin heikosti. Onko jokin huoltotyö meneillään?


7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Hei @netskeip ei pitäisi sen suhteen olla huoltoa käynnissä. Toimiiko kaapeliTV lähetykset normaalisti?Mitkä taajuudet toimivan nyt radiossa ja mitkä eivät?

Eipä näy muuten näy tv-kanavatkaan, kun avasin tv:n ilmoittaa "ei signaali". Täällä kiinteistössä on jokin häiriö liittyen kaapelitelevisioon.

 

En oikein tiedä mitä nuo muutamat radioasemat olivat mitkä heikosti kuuluivat, kun ääni välillä katosi niissä. "tuning" valokin vilkkui. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

En Helsingin seudulta löytänyt suurempaa vikaa koskien kaapelitv verkkoa. Voisitko varmistaa vielä naapurilta että heidänkin asunnossa on sama häiriö? Jos on niin asentaja sinne tulee pikaisesti saada heiriöilmoituksella. Häiriöilmoituksen meille voit jättää telia.fi chatin kautta tai soittamalla 020690400 mpm/pvm ark 8-20 ja la 9-16.30

Jätin vikailmoituksen yhteydenpyyntö-lomakkeen kautta. Chattiin ei toiminut sama tunnus kuin Telia yhteisöpalstalle. Yritin äsken muokata (ei ollut mahdollista) alkuperäistä ensimmäistä viestiäni, olisin muokannut kyse on kaapeli-tv-häriöistä kiinteistöllä ei siis vain ettei radiovastaanotin löydä radiokanavia. Harvemmin avaan tv:n niin ei tullut heti tarkistettua tv-kanavien näkyvyyden tilannetta. Onko sitten kaivinkone katkaissut jossain valokuidun vai mikä, yleensä radio soi hiljaisesti taustalla kun kuuntelen ennen nukkuun menoa niin huomasin ettei nyt radioasemat kuulukkaan kuin jokin klassinen/ooppera asema ääni siinäkin hävisi ja tuning valo vilkkui...  näin korona aikana yritän pitää suositusten mukaisesti muihin etäisyyttä.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Hyvä että häiriöilmoitus on jätetty! Telia.fi sivuille tulisi sama tunnus toimia kuin tänne yhteisöön. Eli Telia tunnus.Telia.fi sivustolle voi myös verkkopankki tai mobiilivarmenteella kirjautua. Fyysistä etäisyyttä on edelleen hyvä pitää vallitsevan tilanteen johdosta. Naapurin varmistuksella saadaan vaan varmuus johtuuko ongelma talon sisäverkosta vai talovahvistimesta/kuidusta.

Häiriötilanne korjautui jokin aika sitten noin kello 13.40. 

 

Ennen häiriötilanteen korjaantumista, aiemmin tänään. Ehdin jo myös Facebookin kautta tehdä vikahäiriöilmoituksen tuon yhteydenpyyntölomakkeen lisäksi. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Mukava kuulla että toimii taas. Jättämäsi ilmoitukset tulevat meille kyllä käsittelyyn, saamme siten vielä tarkistettua tilanteen ja kuitettua sinulle viestillä ongelman korjaantuneen.

Vastaa