Mix M kanavien valinta 23.3. jälkeen?

  • 30 March 2017
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Mitenkäs nykyään pystyy kanavia valitsemaan kun näyttää et hallintakin on kadonnut telia.fi muutoksen yhteydessä.


8 kommenttia

Ne vaihtaa sieltä chatin kautta niitä kanavia.

Kyllä se pitäis olla asiakkaalla suoraan mahdollista, vielä ku sonera.fi oli osoite ni toimi normisti, katosi tässä telia.fi humpuukissa kokonaan se hallinta. linkki on sivulla olemassa mutta ei tule ku virhe ettei löydy..

Tällä hetkellä Mix -kanavien hallinta Omilla Sivuilla on korjauksessa, ja siten poissa käytöstä. Palautetaan se kyllä sinne takas heti kun saadaan kuntoon! Sillä välin esimerkiksi Chat voi hoitaa noi vaihdot. 🙂 Voi toki myös esimerkiksi lähettää palvelupyynnön asian tiimoilta. :) 

Pitäis niinku toimia muutamassa päivässä, rahastuksen maku tuli. et raha kelpaa mut palvelu huonontuu.

 

RaMaria, ihan vaan viisautena, tiedoitteen voi pistää häiriösivulle ettei toimi eikä pimittää asiakkalta tietoa..

RaMaria, kysyin ei onnistu aspan kautta se homma ollenkaan, joten se siitä sitte, mä oon pettyny palveluun nyt oikeasti, se hallinta kuntoon vaikka yötyöksi menis...

Siis mitä *******ua nyt taas. Kanavia ei pysty vaihtamaan. 

Rahallista hyvitystä, koska maksan palvelusta jossa kanavat saa itse valita. 

Chattia ei löydy mistään (?!) ja jos ne eivät sieltäkään pysty kanavia vaihtamaan niin vaadin ilmaisen kuukauden ja joka päivältä jolloin ei toimi. 

Voi rakas Taivaan Isä ku oisin päässyt Sonerasta (vai mikä lie nykyään) eroon, mutta taloyhtiön takia pakotettu käyttämään palveluita. 

Eipä näytä tuleen kuntoon vieläkään..., kauanko vielä kestää korjauksessa, taidettu painaa deleteä koko systeemin kohdalla. sit hups! sekö piti siirtää telia.fi sen jälkeen.

Ikävä tilanne kieltämättä, mutta pyritään saamaan se kuntoon mahdollisimman pian. Chatin kautta vaihdot tosiaan onnistuu, kunhan telia.fi:hin kirjautuu verkkopankkitunnareilla luodulla Telia Tunnuksella täällä. Chat löytyy kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta alakulmasta. Kannattaa ottaa selaimen mahdolliset adblock-lisäosat pois päältä, sillä ne saattavat estää chatin toiminnan.

Vastaa