Ongelma toistuvien tallennusten jaksojen näkymisessä

  • 10 May 2022
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Arriksen boksi kyseessä. Kun avaan tallennukset, saattaa tietyn sarjan kohdalla näyttää vaikkapa 9 tallennusta. Kun klikkaan sitä, näen vain yhden jakson,  enkä pääse muihin käsiksi, Kun valitsen "Hallinnoi tallennuksia", ja vaihtoehdon "Poista jakso", ilmestyy se "Jaksot" optio näkyviin ja pääsen käsiksi muihinkin. Tapahtuu vain osassa toistuvista, ei kaikissa.

 

Ja kuten todettua, olen oikeastaan jo ratkaissut ongelmat, joten tämä vaan tiedoksi päivityksiä varten, tällainen bugi softassa on. Ja tiedoksi muillekin jos törmää samaan.


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

@shamrock  kirjoitti:


Arriksen boksi kyseessä. Kun avaan tallennukset, saattaa tietyn sarjan kohdalla näyttää vaikkapa 9 tallennusta. Kun klikkaan sitä, näen vain yhden jakson,  enkä pääse muihin käsiksi, Kun valitsen "Hallinnoi tallennuksia", ja vaihtoehdon "Poista jakso", ilmestyy se "Jaksot" optio näkyviin ja pääsen käsiksi muihinkin. Tapahtuu vain osassa toistuvista, ei kaikissa. Ja kuten todettua, olen oikeastaan jo ratkaissut ongelmat, joten tämä vaan tiedoksi päivityksiä varten, tällainen bugi softassa on. Ja tiedoksi muillekin jos törmää samaan.


Hieno havainto ja hyvä ohje. Kyseinen bugi onkin meillä tiedossa ja korjauksessa, kun kyselin tästä palvelun ylläpidolta. 

Vastaa