Ongelmat lähetyksessä

  • 12 February 2020
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 1 kommentti

Mikä ihme noissa liiga lähetyksissä mättää jos ei ole kuvan kanssa ongelmia niin sitten äänen kanssa?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Eilisessä lähetyksessä havaittiin pätkivää testikuvaa Liiga- kanavalla alussa, kun taustajärjestelmien toiminnassa oli häiriötä. Myös Aloita alusta - toiminne ei toiminut Sport -KalPa ja Lukko-KooKoo lähetyksistä, vaan ottelu näkyi ainoastaan livenä. 20:50-21:00 aikoihin oli myös katkos Ässät - Saipa -pelissä. Pahoittelut näistä häiriöistä.

 

Äänen kanssa ei ole havaittu laajempaa häiriötä tai näitä aiemmissa peleissä lähiaikoina muita häiriöitä.

 

Toistuuko sinulla ongelma toistuvasti? Kerrotko, millä laitteella / laitteilla olet katsonut peliä ja mikä nettiyhteys sinulla on käytössä ja paljonko sen nopeus on.

Ongelmat on toistunut liian usein. Telia tv:n kautta katson. Arris VIP4302W Digiboxi.

Telia Hybrid router Fast 5370 Air. Yhteys kotiin L 85-100 mbit/s.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Oletko yhdistänyt digiboksin langattomasti vai verkkokaapelilla Hybrid -modeemiin? Jos langattomasti, voitko kokeilla toimivuutta verkkokaapelin kanssa, se on helpoin tapa rajata ongelmaa aluksi.

 

Wi-Fi:n osalta tulee käyttä 5 GHz verkkoa (digiboksi yhdistää tähän automaattisesti oletusasetuksilla, kun valitsee Hybridin Wi-Fi:n) Tarkista, paljonko digiboksin saama Wi-Fi signaalin voimakkuus on ohjeiden avulla. (Otsikon "TV-kuvassa tai äänessä on häiriötä" alta). Heikkoa Wi-Fi signaalia voi parantaa sijoittamalla laitteet lähemmäksi, mieluiten samaan huoneeseen ilman esteitä välissä. Myös langattoman verkon asetuksia voi säätää, esim. kanavan vaihto Hybrid modeemin ohjeiden avulla. ( Otsikko WLAN -asetusten muuttaminen)

 

Ilmoitettu nopeus on myös hyvä tarkistaa mittaamalla, mieluiten verkkokaapelin kautta tietokoneella, jotta mahd. Wi-Fi:n häiriö ei vaikuta mitattavaan nopeuteen. Huom. Hybrid -modeemin nopeusmittaus tulee tehdä Speedtest sovelluksella tai ohjeen mukaisella ftp- palvelimella.

Vastaa