SoneraMixin uusi tilaus

  • 12 April 2015
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Voinko tilata SoneraMixin s-kanavapaketin vaikka taloyhtiöllä on DNA-liittymän sopimukset. Minulla itselläni on Soneran nettiyhteys/mokkula käytössäni. Haluaisin katsella ruotsinkielisiä kanavia ja niitä olisi tarjolla tuossa paketissa. Toivottavasti onnistuu!


3 kommenttia

Moikka @porten ja tervetuloa Klaaniin! Voit tarkistaa osoitteesi saatavuuden täällä. :) Ensimmäisenä linkissä tarkistetaan osoitteen saatavuus. Mikäli paketti on saatavilla, sivusto ilmoittaa automaattisesti onko paketti liitettävissä esimerkiksi Viihteeseen tai kaapelikorttiin. Mikäli tilaaminen ei ole mahdollista, sivusto kertoo myös senkin. :) 

Hei,

tuon kyllä tiesinkin ja kokeilin. Kaikki osoitteet, joihin kokeilin, oli saatavuus mahdoton.

Ei siis ole mahdollista - mielestäni on kyllä ihmeellistä, ettei Espoon Kiloon onnistu.

 

terveisin Porten

Jos kyseessä on toisen operaattorin alue, niin silloin sinne ei ole mahdollista saada esimerkiksi meidän kaapelitv-palveluita. Saatavuudet vaihtuu alueittain, näin vaikuttaa tämän lisäksi saatavilla olevat tekniikat. :) Harmi ettei meidän palvelu ole saatavilla osoitteeseesi, toivottavasti löydät jonkin korvaavan vaihtoehdon! Meidän mobiiliviihde voisi muuten olla toimiva, mutta tässä vaiheessa ei Mix-paketteja ole palveluun saatavilla. :)

Vastaa