Telia tallennus digiboksista

  • 17 September 2021
  • 1 kommentti
  • 5 katselukertaa

Päivitityksen yhteydessä sain Telian boksiin myös tallennusmahdollisuuden. Pitääkö boksi olla päällä (sin),. tai herätevirta(pun) jos tallentaa jonkun ohjelmen yöllä, vai voiko katkaista virrat,  Olen aina katkassut yön ajaksi virrat niin boksista kuin telkusta. Laajakaistan modemi raksuttaa koko vrk:n. Siitä on langaton yhteys boksiin. En löytänyt tähän ohjetta Edit MinnaLN: täsmennetty otsikkoa.


1 kommentti


@seppojupi  kirjoitti:


Päivitityksen yhteydessä sain Telian boksiin myös tallennusmahdollisuuden. Pitääkö boksi olla päällä (sin),. tai herätevirta(pun) jos tallentaa jonkun ohjelmen yöllä, vai voiko katkaista virrat,  Olen aina katkassut yön ajaksi virrat niin boksista kuin telkusta. Laajakaistan modemi raksuttaa koko vrk:n. Siitä on langaton yhteys boksiin.


Digiboksin ei tarvitse olla päällä, kun kyseessä on verkkotallenne 👍> Ajatus sama kuin tekisit tallennukset esimerkiksi puhelimella. Sitten jos sinulla olisi erillinen kovalevy tallennuksia varten, niin digiboksissa pitää olla virrat päällä, tosin punainen herätevirtatilakin riittää.

Vastaa