Telia TV -digiboksi 5G-liittymällä

  • 26 December 2021
  • 7 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Moikka

Anopille olisi tarkoitus tilata Telia TV- digiboksi. Hänellä on käytössä Telian 5G-yhteys ilman kiinteää ulkoasennusta, eli pelkällä Telian toimittamalla ZTE-reitittimellä.

 

Näkyykö digiboksilla kaikki Nelosen kanavat tuolla nettiyhteydellä?

Ja saako noita Nelosen HD-kanavia siirrettyä jotenkin oikeille paikoilleen? Jos oikein ymmärsin niin Nelonen, JIM ja LiV ovat HD-versioina oletuksena vasta tuolla SD-kanavien jälkeen.


7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Moikka @kootee89 ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!


Näkyykö digiboksilla kaikki Nelosen kanavat tuolla nettiyhteydellä?


Kun nettiyhteys on meiltä, Nelosen kanvat näkyvät kyllä. Jos nettiyhteys on muun operaattorin, tarvitsee Nelosen kanavien katselua varten Telia TV:n tallennuspalvelun. 


Ja saako noita Nelosen HD-kanavia siirrettyä jotenkin oikeille paikoilleen? Jos oikein ymmärsin niin Nelonen, JIM ja LiV ovat HD-versioina oletuksena vasta tuolla SD-kanavien jälkeen.


Telia TV digiboksi -palvelussa näkyy ainoastaan yhdet kanavat jokaista kanavaa, eli ei ole erikseen HD-kanavia. Omalla kanavalistalla voi toki tehdä erilaisia listoja eri kanavista.

https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-kanavapaikat#digiboksi-laajakaistalla-kanavapaikat

Ainakin tuolla sivulla on erikseen HD ja SD kanavat listattuna. Ja nimenomaan Nelosen, JIMin ja LIVin HD versiot ovat vasta tuolla 20+ kanavapaikoilla. 

Ja Telia Kaupassa kun tuota boksia testasin, oli Nelonen selkeästi SD versio kanavapaikalla 4.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

@kootee89  kirjoitti:


https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-kanavapaikat#digiboksi-laajakaistalla-kanavapaikatAinakin tuolla sivulla on erikseen HD ja SD kanavat listattuna. Ja nimenomaan Nelosen, JIMin ja LIVin HD versiot ovat vasta tuolla 20+ kanavapaikoilla. Ja Telia Kaupassa kun tuota boksia testasin, oli Nelonen selkeästi SD versio kanavapaikalla 4.


Tuo listaus on tosiaan Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelusta. Silloin käytössä on meiltä kiinteä nettiyhteys ja meidän toimittama palvelureititin, jonka kautta kanavat tulevat kuten listattu. Telia TV digiboksi -palvelun (joka toimii meidän kaapeliyhteyden, mobiiliyhteyden ja muiden operaattoreiden netillä) kanavat on siinä alla olevan otsikon alla lueteltuna.

Eli voimmekko siis olla varmoja, että kaikki peruskanavat näkyvät Nelonen/JIM/LIV mukaanlukien ja nimenomaan näkyvät HD-laatuisina ,vaikka kanavan nimessä ei olekaan HD:ta? Nettiyhteys on mittauksien mukaan aina 250-300 megaa joten siitä ei ainakaan jää kiinni.

Ei viitsisi tehdä kahden vuoden sopimusta, jos joutuukin sitten katselemaan SD-laadun kuraa. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

@kootee89  kirjoitti:


Eli voimmekko siis olla varmoja, että kaikki peruskanavat näkyvät Nelonen/JIM/LIV mukaanlukien ja nimenomaan näkyvät HD-laatuisina ,vaikka kanavan nimessä ei olekaan HD:ta? Nettiyhteys on mittauksien mukaan aina 250-300 megaa joten siitä ei ainakaan jää kiinni.Ei viitsisi tehdä kahden vuoden sopimusta, jos joutuukin sitten katselemaan SD-laadun kuraa. 


Kyseiset (Nelonen, Jim ja LIV)  näkyvät HD -laatuisena, 720p.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +10

Käväisin hamputinaisella ja kainalooni tarttui samalla reissulla tällainen. Osamaksulla saa niin kannatti! voin viedä wanahan huawein sammaan paikkaan. 

 ---Muokkaus HannaMarikaL: Upotettu kuva

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Olikos se Huawei 5g-laite vai ei? ZTE on peruspätevä laite, jos ei tarvitse ulkoisia antenneja. Minulla on myös yksi sellainen. 

Vastaa