Telia TV + hybridilaajakaista ja paikalliskanavat

  • 15 April 2020
  • 3 kommenttia
  • 8 katselukertaa

Hei,

 

Onko tosiaan niin, että hybridilaajakaistalla ainoastaan Uusimaa on vaihtoehtona paikalliskanavissa?

 

Tämän muutoksen huomasin kun päivitin laajakaistani hybridiin adsl-liittymästä.

 

Pirkanmaalla kun asustelen, niin paikalliset Ylen alue-uutiset kiinnostaisivat.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Moikka @Jannen78 ! Hybriditekniikassa netin nopeudella on väliä, toimiiko omat paikallisuutiset vai ainoastaan Uudenmaan uutiset. Liittymän kiinteän laajakaistan nopeus vaikuttaa siihen kumpi digiboksi-palvelu on käytössä. Minkälainen nopeus ja vaihteluväli sinun hybridissäsi on? Ja onko sinulla aikaisemmin nuo paikallisuutiset toimineet Telia TV:ssä ennen tuota laajakaistan vaihtoa hybridiin? Joskus tosiaan Telia TV:ssä ei toimi paikallisuutisten haku automaattisesti, jolloin voit manuaalisesti hakea oikean kanavan. Tuon saa vaihdettua digiboksin Menu -valikosta valitsemalla Asetukset > Ylen paikalliskanava (löytyy skrollaamalla ihan alas asti). Sitten vain lopuksi OK-nappulalla valitset sinua koskevat paikallisuutiset.

Hei,

 

Ennen hybridiä pirkanmaan paikalliskanavat oli parin muun lisäksi valittavissa digiboksin asetuksista ja toimi moitteettomasti. Hybridiin vaihdon jälkeen asetuksissa ainoastaan yksi paikalliskanava, joka on uusimaa. Näkyy toki moitteetta sekin.

 

Nopeudet pyörii siellä 50-80Mbps välillä hybridillä. Kun taas entisellä adsl-laajakaistalla max. 16Mbps.

 

Digiboxin järjestelmäkin käynnistetty uudelleen pariin otteeseen uudelleen

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Hei @Jannen78 nyt kannattaa ottaa yhteys tekniseen asiakaspalveluumme. Voimme palvelun asetuksia muokata niin että saat oikeat alueuutiset näkyviin. Helpoiten yhteyden asiakastukeen saat chattimme kautta.

Vastaa