Telia TV:n tallennukset sekaisin

  • 13 August 2021
  • 4 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +10

suurin osa toistuvista oli lakannut tallentumasta itsestään. melkein kaikki on yksittäisissä tallenteissa siismyös niitä jotka pitäis olla toistuvissa. Paljon sellaisia joita en koskaan ole tallentanut, ja useitamelko tuoreitakin jotka olisin halunnut vielä säilyttää, on hävinnyt. Frii-kanavan murhadokkarit alkaa toisinaanpuolivälissä joten loppuosa jää näkymättä. kyllä pepullaan on koko tallennussysteemi, ja niin tärkee kun se mulle on. Edit SaJoonas: muokattu otsikkoa 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +7

@aikuishuvitus  kirjoitti:


suurin osa toistuvista oli lakannut tallentumasta itsestään. melkein kaikki on yksittäisissä tallenteissa siismyös niitä jotka pitäis olla toistuvissa. Paljon sellaisia joita en koskaan ole tallentanut, ja useitamelko tuoreitakin jotka olisin halunnut vielä säilyttää, on hävinnyt. Frii-kanavan murhadokkarit alkaa toisinaanpuolivälissä joten loppuosa jää näkymättä. kyllä pepullaan on koko tallennussysteemi, ja niin tärkee kun se mulle on. 


Moi, @aikuishuvitus ! Jos kyse on Telia TV-digiboksista, käytä se virroitta (digiboksin virtajohto irti ja takaisin). Tuollaista oireilua kun ei ole vastaan tullut. Jos ongelma senkin jälkeen jatkuu, kannattaa olla asiakaspalveluumme yhteydessä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +10

Ei boksi vaikuta tallenteisiin, eikä palvelinvirheisiin. Menetin myös lentoturmatutkinnat, onneksi uusintoja.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +10

päivitys tuli tänään. nyt ne on oikeissa kansioissa. 


@aikuishuvitus  kirjoitti:


päivitys tuli tänään. nyt ne on oikeissa kansioissa. 


Hyvä kuulla, että päivitys korjasi tämän. Jos tallenteiden kanssa ilmenee vielä haasteita ja digiboksin virroitta käyttäminen ei auta, niin kannattaa olla asiakaspalveluumme yhteydessä kuten kollega tuossa aiemmin vinkkasi. 

Vastaa