Telia TV -sovelluksen kuvanlaatu


Mikä on tämänhetkinen kuvanlaatu Telia tv:n mobiilissa. HD-tasolla ei varmasti vieläkään mennä? Etenkin urheilulähetyksissä kuva on ollut ala-arvoinen Edit NikoNo: korjattu otsikkoa hieman


12 kommenttia

Bitrate on tällä hetkellä 1M luokkaa. HD-laatuista kuvaa tulee tällä hetkellä kanavilta CMore Max, Sport 1, Sport 2, Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko. Miltä laitteelta olet tuota Telia TV mobiilissa katsonut?

Omistan 27" imacin 100 Mt: n kaapeliliitäntä, jota käytän toisen tv: nä Telia Tv: n kuvanlaatu on sama kuin vanha vhs ehkä vieläkin pahempi, Ruutu, Katsomo, Areena kaikki ovat paljon parempaa kuvanlaatua, harkitsen Viasatin ja C- More tilauksen peruuttaminen.Tämä on jatkunut useiden vuosien ajan, kuva on niin huono, miten se on mahdollista vuonna 2018.Mutta Telia haluaa edelleen, että laskut maksetaan ajoissa huonoon palveluun, pahoillani huonosta suomenkielestäni. pettynyt asiakas

Peilaatko tuon kuvan tuosta sinun iMacilta televisioon vai toimittuuko HDMI kaapelilla?

Kuva tulee suoraan modeemiltani Telia TV-sovellus, Kuten aiemmin sanoin Katsomon, Ruutu, Areena on tosi hyvää kuva, Telia TV -sovellus on se ongelma.

Aivan eli katselet ilmeisesti nettiselaimen kautta suoraan koneella Telia TV:tä? Meillä on täällä Yhteisössä hyvä ketju, jossa löytyy vinkkejä kuvanlaadun ja toimivuuden parantamiseksi. Voisiko näistä olla sinullekin apua? Meillä on tulossa selaimella käytettävään mediasoittimeen myös päivitys, eli tuo nykyinen korvataan HTML5 pohjaisella mediasoittimella, jolloin käytettävyys paranee huomattavasti. Alustavan aikataulun mukaan muutoksia on luvassa talven aikana, mutta siihen saakka täytyy toki löytää ratkaisuja näistä muista vinkeistä. Mielellään ollaan täällä Yhteisössä avuksi, jotta saadaan sinunkin tilannetta parannettua!

Kiitos pikaisesta vastauksesta !

 

Maksan vielä yli 40 k € kuukaudessa Telia TV: lle, joka ei toimi, tämä on kestänyt vuosia !!!

kun se on mahdollista löytää erinomaisia ilmaisia aitoja HD streemeja, ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se on tyhmä joka maksaa !!!! Jos se ei korjattu joulukuuhun mennessä, peruutan kaiken.

Eikö näistä vinkkaamani keskusteluketjun vinkeistä ollut myöskään apua tilanteeseen? Oletko kokeillut käyttää Telia TV -sovellusta tabletilla tai älypuhelimella, että miltä kuva näyttäisi näillä laitteilla?

Ai jaa minun pitäisi nyt ostaa tabletti nähdäksesi toimiiko se ? Minulla on 2800 € imac, ja se ei toimi se selittää tarpeeksi, Telia TV player on aivan antiikki.

En tietenkään tarkoittanut, että pitäisi hankkia uusia laitteita. Lähinnä ajattelin, että mikäli sinulla on tablettia tai älypuhelinta, jolla voisi testailla Telia TV -sovelluksen toimivuutta. Oliko tämän keskustelujetkun vinkeistä mitään apua sinun tilanteessa?

Ohessa Viasat esimerkiksi viime iltana, maksaisitko tästä ? 

 Edit EssiJn: Kuva upotettu

Eihän tuo kovin hyvältä näytä. Telia TV:n selainkäytön ongelmat on meillä tiedossa ja tilanne paranee, kun saamme HTML5-pohjaisen soittimen tuotantoon. Toivottavasti tämä tapahtuu mahdollisimman pian. Sillä välin suosittelen Telia TV -sovellusta ja Chromecastia, joilla laadukkaan HD-kuvan saa castattua televisiolle.

Se on täysin mahdotonta hyväksyä ja täysin epäoikeudenmukainen maksavia asiakkaita kohtaan että tämä ongelma jatkuu, Maksan nyt yli 50 euroa kuukaudessa Viasat Sport and C More Sport miksi et voi tehdä sovellusta kuten Androidissa, Imacin omistajia syrjitään Tämä on jatkunut vuosia DO SOMETHING Chrome, Safari, Firefox kaikilla on sama p---a kuva

Vastaa