Telian sivuston tv-ohjelmatiedot

  • 21 April 2021
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

TV-ohjelmatiedot löytyvät sivulta https://www.telia.fi/kauppa/tv-ja-viihde/tv-ohjelmat mainiosti, mutta parantamisenkin varaa olisi. Miksi suorana lähetettävien otteluiden eteen ei voisi pistää LIVE tai SUORA -tekstiä (boldattuna tai eri värillä), jotta suorat lähetykset löytyisivät listalta helpommin? Pieni ikonikin ohjelman edessä ajaisi asian.

 

Nyt on jokaisen ottelun kohdalla klikattava lisätietoja ja tarkistettava ottelun päivämäärä. Varsinkin näin poikkeusoloissa esim. Valioliiga-otteluita tulee pitkin viikkoa. Tuo merkintä helpottaisi live-matsien löytämisessä.


1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

@Londo@  kirjoitti:


TV-ohjelmatiedot löytyvät sivulta https://www.telia.fi/kauppa/tv-ja-viihde/tv-ohjelmat mainiosti, mutta parantamisenkin varaa olisi. Miksi suorana lähetettävien otteluiden eteen ei voisi pistää LIVE tai SUORA -tekstiä (boldattuna tai eri värillä), jotta suorat lähetykset löytyisivät listalta helpommin? Pieni ikonikin ohjelman edessä ajaisi asian. Nyt on jokaisen ottelun kohdalla klikattava lisätietoja ja tarkistettava ottelun päivämäärä. Varsinkin näin poikkeusoloissa esim. Valioliiga-otteluita tulee pitkin viikkoa. Tuo merkintä helpottaisi live-matsien löytämisessä.


Hei tämähän kuulostaa hienolta idealta! 🙂> Vien tämän sinun palautteesi eteenpäin täällä meillä asiasta vastaaville tahoille, kiitos. Toistaiseksi tosiaan avaamalla ohjelman näet sen lisätiedoista, onko kyseessä suora lähetys vai uusinta. 

Vastaa