Testaa uutta Telia TV -sovelluksen tallennusnäkymää ja kerro miltä vaikuttaa

  • 7 December 2021
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9508 kommenttia


 


Hei sinä Telia TV -sovelluksen käyttäjä,


 


olemme tekemässä uudistuksia Telia TV -sovelluksen tallennusnäkymiin. Ennen niiden julkaisemista haluaisimme kuulla mielipiteesi, kuinka helppoa uudistettuja tallennuksia on käyttää.


 


Olemme rakentaneet interaktiivisen sivuston, josta löydät uudistetun tallennusnäkymän demon. Uudistukset tulevat sinulle tutuksi samalla, kun suoritat sivustolla viisi tehtävää.


 


Toimi näin:


 


1. Testaa uudistuksia  • Klikkaa alla olevaa demolinkkiä. Sieltä avautuu interaktiivinen sivusto, joka on vain englannin kielellä (Telia TV -sovellus on toki jatkossakin suomeksi).

  • Huom: Avaa linkki puhelimellasi.

  • Tehtävien tekeminen vie aikaasi noin 5-10 minuuttia.


2. Kerro huomioistasi ja ajatuksistasi  • Kun olet testannut demoa ja tehnyt siellä esitetyt tehtävät, klikkaa alinna olevaa kyselylinkkiä. Sieltä avautuu kyselylomake, jossa meillä on sinulle muutama tarkentava kysymys.

  • Kysymyksiin vastaaminen vie myös 5-10 minuuttia aikaasi.


Testiin osallistuminen, tehtävien tekeminen ja kyselyyn vastaaminen tapahtuu täysin anonyymisti.


 


Voit osallistua testaamiseen, olet Yhteisön jäsen tai et. Jos olet jäsen voit myös halutessasi kommentoida uudistuksia vapaasti tämän ketjun kommenteissa, jakaa ajatuksiasi ja huomioitasi.


 


Kiitos jo etukäteen!

Telia TV -tuotetiimi


 


<< Linkki poistettu >>


<< Linkki poistettu >>


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Varmistuksena vain, että avaathan demon puhelimellasi, ei tietokoneella 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Vielä kerkeät kokeilemaan uudistuksia ja antamaan meille siitä palautetta 🙂>


 


Muutamia ollaan jo saatukin ja kiitos niistä. Yhteenvetona tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että pidätte uudistuksista ja koette ne hyödyllisiksi. Tämä on hyvä uutinen tottakai.


 


Kuten tuossa yllä niin haluan vielä tarkentaa, että avaa demosivu tosiaan puhelimella. Vaikka Telia TV -sovellus on saatavilla myös tableteille niin demosivu on rakennettu puhelinta varten ja se ei välttämättä näy kunnolla tabletissa. Telia TV -sovellus on jatkossakin saatavissa myös tableteille ja vain tämä demosivu on rakennettu sillä silmällä, että sitä käytetään puhelimella.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kiitos kaikille testaamisesta ja palautteista 🙂> Poistin linkit aloituspostauksesta.


 


Johtopäätös tiivistettynä on, että piditte tosiaan uudistuksesta ja suuntamme on oikea. Palataan asiaan jossain kohtaa 🙂>

Vastaa